Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Nauti syyspatikoinnin taikuudesta

Untuvahousut

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Koko

  • XL
  • XXL
  • 3XL

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Jack Wolfskin Atmosphere Pants Men, musta
Jack Wolfskin Atmosphere Pants Men, musta musta
Jack Wolfskin
Atmosphere Pants Men, musta
€ 129,95
ilmainen toimitus
  • Versiot: XLXXL3XL

Untuvahousut kannustavat ulkoiluun myös kylmässä säässä

Retkeilyssä ja vaelluksessa, kuten ylipäätään kaikessa ulkoilussa, oikeanlainen pukeutuminen näyttelee varsin suurta roolia. Kerrospukeutumisen tarpeellisuudesta ei voi kylliksi paasata. Pukeutuminen lähtee olosuhteista, joissa aiot aikaasi viettää. Kelin mukainen pukeutuminen on tärkeää, jotta pysyt lämpimänä ja ennen kaikkea kuivana. Normaali kerrospukeutuminen alkaakin aina aluskerroksesta, jonka tulisi siirtää kosteutta eteenpäin välikerrokseen, jotta ihosi pysyisi kuivana ja olosi miellyttävänä. Seuraava kerros on välikerros, jonka tarkoituksena on pitää sinut lämpimänä ja siirtää alapuolelta tulevaa kosteutta taas eteenpäin kuorikerrokseen. Kuorikerros on kerros, jonka tulisi olla mahdollisimman tuulen- ja vedenpitävä, sillä se toimii suojapintana keliolosuhteita vastaan. Pitkillä vaelluksilla ja retkeillessä tulee myös hetkiä, jolloin et liiku niin aktiivisesti, ja silloin olisi hyvä olla mukana jotain, joka lämmittää kunnolla. Tähän tarpeeseen on kehitetty esimerkiksi erilaisia untuvahousuja, joita Addnaturelta löytyy valikoimastaan. Untuvahousujen funktio on se, että ne pitävät pintaverenkierron kunnossa, sillä ne lämmittävät jalkoja kunnolla. Ne ovat lisäksi todella kätevät pakata mukaan rinkkaan tai reppuun, sillä ne puristuvat todella pieneen kokoon ja ovat kevyitä, jolloin ne eivät rasita painona kantaessasi. Tutustu ajantasaiseen valikoimaamme untuvahousuja ja valitse itsellesi sopivin malli. Muistathan, että valikoimamme elää jatkuvasti, joten parhaiten selvität ajantasaisen saatavuuden ja mallistotilanteen suoraan verkkokaupastamme.

Karpos K-Performance Summit Mustat Untuvahousut

Untuvahousut joka lähtöön

Untuvahousut toimivat kuten untuvatakkikin, eli pieneen tilaan on puristettu runsaasti untuvaa, joka eristää ja lämmittää. Addnaturen valikoimassa on untuvahousuja useilta eri valmistajilta. Kannattaakin tutustua esimerkiksi Karpos K-Performance -untuvahousuihin, jotka on valmistettu 10 denierin 25 g/m2 Pertex Quantum Ripstop -kankaasta. Housuissa on ftalaatiton DWR-käsittely ulko- ja sisäpinnalla, joka lisää housujen vedenpitävyyttä. Housut painavat vain 325 grammaa, joten niiden lisäksi saat rinkkaasi pakattua paljon muutakin. Housujen untuvatäyte on 100 % untuvaa, joka lämmittää reilusti todella kovallakin pakkasella. Vedenpitävyyden lisäksi housut ovat tuulenpitävät, joten viima ei pääse puremaan. Karposin lisäksi valikoimassamme on esimerkiksi Mountain Hardwearin valmistamat Ghost Whisperer -malliston untuvahousut, jotka on tehty samalla mallinimellä kulkevan untuvatakin pariksi, mutta toki niitä voi käyttää sellaisenaankin. Näitä untuvahousuja suositellaan käytettäväksi esimerkiksi lasketteluhousujen alla tai suoraan päällyskerroksena, kun pidät lepotaukoa kalliolla. Ne voidaan pakata omaan taskuunsa sen jälkeen, kun riisut ne. Mountain Hardwearin untuvahousut ovat loistava vaihtoehto lämmittämään jalkojasi, sillä niiden täyte on RDS-sertifioitua hanhenuntuvaa ja höyhentä. Parhaiten sopivan mallin voit valita vain sinä itse, joten kannattaa tutustua saatavilla olevien untuvahousujen valikoimaan kunnolla.

Lämmikkeet talviseen säähän löydät kätevästi Addnaturelta

Addnaturen verkkokaupan valikoimassa on runsaasti erilaisia untuvahousuja ja untuvatakkeja. Tutustu myös muihin takkeihin- ja ulkohousuihin. Löydätkin varmasti valikoimastamme juuri sinua parhaiten palvelevan yhdistelmän. Ostoksia kannattaa yhdistellä, sillä saat yli 99 euron pienpakettitoimitukset ilmaisilla toimituskuluilla ilmoittamaasi osoitteeseen. Meillä teet ostoksia turvallisesti, sillä tarjoamme ostoksillesi lisäksi 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jos et syystä tai toisesta olisi tyytyväinen ostoksiisi. Jos et löydä sitä mitä etsit tai kaipaat apua verkkokauppamme kanssa, ota rohkeasti yhteyttä.