Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Merinovilla kerrastot

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Merinovilla kerrastot – miellyttävän pukeutumisen perusta

Merinovillaa saadaan merinolampaista, joten kyseessä on puhdas luonnontuote. Kylmissä olosuhteissa perinteisesti asuneet merinovillalampaat ovat joutuneet selviytymään kautta aikojen sekä äärimmäisestä kylmyydestä että lämpimistä kesäpäivistä. Tästä johtuen niiden villalla on luontainen kyky lämmittää ja viilentää sen mukaan, mitkä olosuhteet milloinkin vallitsevat lampaiden ympärillä. Lisäksi villa myös kuivuu verrattain nopeasti kastuttuaan. Näitä merinovillan sisältämiä nerokkaita etuja hyödynnetään tämän päivän vaateteollisuudessa, mikä ei ole suinkaan ihme. Merinovilla nimittäin pystyy tarjoamaan vaatteisiin ja asusteisiin sellaisia etuja, joihin useimmat keinotekoiset materiaalit eivät pysty.

Bakteereilla on tapana tarttua vaatteisiin ja aiheuttaa niihin pahaa hajua. Merinovilla on kuitenkin antimikrobinen materiaali, joka pystyy hajottamaan näitä bakteereja ja sitä kautta myös estämään pahojen hajujen synnyn. Tämän ominaisuuden ansiosta merinovillasta valmistettu vaate pystyy suoriutumaan pitkäkestoisistakin aktiviteeteista ilman, että se kerää itseensä epämiellyttäviä hajuja. Näin ollen merinovillavaatteet ovat erittäin suosittuja niin monipäiväisillä vaelluksilla kuin muussa aktiivisessa elämässä. Niiden huolloksi riittää pääsääntöisesti huolellinen tuuletus. Tämä tarkoittaa sitä, että merinovillasta valmistetut vaatteet ovat erittäin helppohoitoisia.

Aclima merinovilla miesten kerrasto Merinovilla kerrastit ovat erinomainen esimerkki vaatteista, joissa merinovillan hyödyt pääsevät parhaimmin oikeuksiinsa. Hengittävyys ja antimikrobiset ominaisuudet tekevät merinovillasta valmistetuista alusasuista erittäin hygieenisiä, minkä ansiosta niitä on miellyttävä käyttää pukeutumisen alimpana kerroksena. Kun hikoillessa kosteus ei jää iholle vaan siirtyy alusasun materiaaliin, aktiviteetit tuntuvat miellyttävämmiltä ja niiden parissa viihtyy pidempään.

Suloista mukavuutta tarjoavat merinovilla alusasut

Loistavasta hengittävyydestään tunnettu merinovilla pitää sisällään kuituja, jotka ovat tavallisen villan kuituja huomattavasti pidempiä ja ohuempia. Kuitujen ohut koostumus tekee merinovillasta mukavan tuntuisen materiaalin, joten siitä valmistettua vaatetta on ilo käyttää päivästä toiseen. Merinovilla alusasut ovat erittäin toimivia ratkaisuja Suomen vaihtelevaan ilmastoon. Vaikka tulevan retken tai vaelluksen sää olisikin arvoitus, merinovillasta valmistettu alusasu palvelee käyttäjäänsä parhain päin, lämmittämällä viileinä päivinä ja viilentämällä tilanteissa, joissa keho alkaa lämmetä reilummin.

Merinovillasta on tullut todella suosittu materiaali vaatetuotannossa viimeisten vuosikymmenten saatossa. Tämä ei ole mikään ihme, sillä nerokas lämmönsäätely ja iholle miellyttävä tuntu ovat varmasti jokaisen ulkona viihtyvän arvostamia ominaisuuksia. Koska merinovilla alusasut puetaan suoraan paljasta ihoa vasten ja ne peittävät suurehkon osan kehosta, ne ovat hyvin suosittuja valintoja pukeutumisen aluskerrokseksi. Vaikka merinovillainen alusasu pääsisi kostumaan, se siirtää kosteuden tehokkaasti pois iholta itse materiaaliin. Näin olo pysyy merinovilla alusasussa samaan aikaan sekä lämpimänä että kuivana.

Merinovilla alusasut ovat erinomaisia valintoja ulkoiluun, retkeilyyn ja urheiluun niin talvikeleillä kuin välikausinakin, kun säävaihtelut voivat olla arvaamattomia. Nerokas alusasu mukautuu käyttäjänsä kehon lämpötilaan, tehden aktiviteeteista miellyttävämpiä. Asu on myös kevyt ja joustava käytössä, eikä se hierrä, kutita tai kiristä. Tämä tekee merinovilla-alusasusta asun, jonka suloiseen mukavuuteen haluaa kääriytyä kerta toisensa jälkeen. Totea tämä itse päivittämällä ulkoiluvaatteesi ja tilaamalla nyt Addnaturelta merinovillasta valmistettu alusasu. Meiltä löydät merinovilla alusasut arvostetuimpien laatubrändien valmistamina, muun muassa Aclimalta ja Craftilta.

Aktiiviseen elämäntapaan rohkaiseva nettikauppa

Me Addnaturella haluamme auttaa asiakkaitamme pitämään kiinni aktiivisesta elämäntavasta, olipa kyseessä mikä urheilulaji tai ulkoilumuoto tahansa. Tästä syystä olemme koonneet verkkokauppamme laajan katon alle runsaan valikoiman alan laadukkaimpia tuotteita parhailta brändeiltä. Löydät meiltä vaivatta niin merinovillasta valmistetut, älykkäästi lämpöä säätelevät vaatteet kuin muutkin ulkoilun ja urheilun täydentäjät. Haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen tekemääsi ostokseen, joten meillä palveluksessasi ovat 30 päivän palautusoikeus ja ilmaiset palautukset. Tervetuloa ostoksille!