Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Nilkkasukat

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Kengän koko

  • 35
  • 36

Värit

  • harmaa
  • musta

Materiaalin tyyppi

  • keinokuitu 2
  • merinovilla 2
  • puuvilla 2

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Falke TK5 Invisible Vaellussukat Naiset, musta/harmaa
Falke TK5 Invisible Vaellussukat Naiset, musta/harmaa musta/harmaa
Falke
TK5 Invisible Vaellussukat Naiset, musta/harmaa
OVH € 21,95 € 14,95
  • Versiot: EU 35-36
- 31 %
ALE
Falke TK5 Invisible Vaellussukat Naiset, harmaa/musta
Falke TK5 Invisible Vaellussukat Naiset, harmaa/musta harmaa/musta
Falke
TK5 Invisible Vaellussukat Naiset, harmaa/musta
OVH € 21,95 € 16,95
  • Versiot: EU 35-36
- 22 %
ALE

Nilkkasukat lukeutuvat pukeutumisen peruspilareihin

Asianmukainen pukeutuminen sisältää päällysvaatteiden, välikerrosten ja alusvaatteiden lisäksi myös erilaiset asusteet, kuten pukeutumisen peruspilarina toimivat sukat. Olipa kyseessä sitten kotona vietettävä vapaapäivä, urheiluharrastuksen parissa vierähtävät hetket tai mukava työpukeutuminen, tekniset sukat ovat monipuolisesti palvelevia, sillä ne taipuvat kaikenlaiseen käyttöön. Teknisiä sukkia valmistetaan tänä päivänä varsin laajassa skaalassa, ja niihin kuuluu esimerkiksi eri varrenpituuksilla varustettuja sukkamalleja. Pitkävartisten sukkien lisäksi myös tekniset nilkkasukat ovat erittäin toimivia sukkia, ja varren pituuden puolesta ne ovat erinomaisen sopiva valinta kesäkauteen. Tekniset nilkkasukat varmistavat ominaisuuksillaan jaloille pitkäkestoisen mukavuuden sukissa pitäen kosteuden tehokkaasti loitolla jaloista, vaikka lämpötila nousee korkeisiin lukemiin tai vaativa urheilusuoritus saa jalat maitohapoille.

Tekniset nilkkasukat useilla erinomaisilla ominaisuuksilla

Laadukkaat ja teknisillä ominaisuuksilla varustetut nilkkasukat tekevät arjen kaikista aktiviteeteista huomattavasti mieluisampia. Lisäksi niiden varreton tai lyhyen varren omaava muotoilu myös näyttää tyylikkäämmältä kenkiin yhdistettynä pitkävartisiin sukkiin verrattuna. Teknisiä nilkkasukkia valmistetaan muun muassa nerokkaan luonnonmateriaalin merinovillan sekä tekniset keinokuidut yhdistävistä materiaaleista, kuten myös täysin keinokuituisina malleina.

Teknisten nilkkasukkien ominaisuudet vaihtelevat sukkamallista toiseen, ja niistä voi löytyä esimerkiksi saumaton varvasosa mukavuuden parantamiseksi, vahvistettu kantaosa kestävyyden varmistamiseksi tai tuettu jalkaholviosa varmemman askelluksen aikaansaamiseksi. Myös nilkkojen kohdalle sijoittuvien jalan sisäänmenoaukkojen ominaisuudet poikkeavat toisistaan, ja useissa teknisissä nilkkasukissa on esimerkiksi saumaton aukko vähentämässä nilkkaan kohdistuvaa painetta ja puristusta.

Addnaturen valikoimasta voit löytää laadukkaat nilkkasukat esimerkiksi laadustaan tunnetuilta tuotemerkeiltä Falke ja SALEWA. Valtaosa valikoimamme nilkkasukista kuuluvat teknisiin sukkiin, joten niiden joukosta löydät toinen toistaan mahtavampia ominaisuuksia. Tutustu kunkin sukkamallin tarkempiin tuotetietoihin napauttamalla sinua kiinnostavia tuotekuvia. Mieltymyksiisi sopivat sukat löydettyäsi lupaamme toimittaa ne pikimmiten.

Addnature vaatettaa aktiviteettisi laadukkaasti

Varustaudu nyt Addnaturella lempiaktiviteettiesi pariin tilaamalla verkkokaupastamme laadukkaat vaatteet ja asusteet, joiden turvin voit luottavaisin mielin suunnata minkä tahansa puuhan pariin. Ja kun sukkapuoli on kunnossa, katso myös meiltä löytyvät jalkineet, kuten vapaa-ajan kengät, urheilukengät sekä vaelluskengät ja -saappaat. Tarjoamme markkinoiden vaikuttavimman valikoiman laatuvalmistajilta – tervetuloa tutkailemaan tarjontaamme tarkemmin!