Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Kari Traa Fleecet ja fleecetakit

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kari Traa fleecetakki – Urheilullisen naisen vaatekaapin tukipilari

Addnaturen Kari Traa -vaatteet pitävät kirjaimellisesti sisällään urheilun tuntua, sillä ne on nimetty norjalaisen Kari Traan mukaan, joka on kolminkertainen freestyle-olympiavoittaja. Tämä naisurheilija oli takavuosina ehdottomasti sitä mieltä, että hiihtoon suunnitellut vaatteet olivat toinen toistaan tyylittömämpiä ja ennen kaikkea loputtoman tylsiä – tämän lisäksi naisille suunnitellut vaatteet eivät juurikaan ilmeissään eronneet miesten hiihtovaatteista. Tästä lopen kyllästyneestä ajatuksesta syntyi jotakin ainutlaatuista; urheilullinen ja kaunis Kari Traa -vaatemallisto, jonka valikoima sisältää naisellisia, erinomaisesti istuvia ja toimivia asuratkaisuja sekä urheilevien että myös muutoin aktiivisten naisten tarpeisiin sopien.
Kari Traa tunnetaan naisten urheilumuodin edelläkävijänä, joka kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Trendikkyydessään nämä naisellisen sporttiset vaatteet sopivat loistavasti naisten monipuolisen liikunnan lisäksi myös rentoon vapaa-aikaan – toisin sanoen aina, kun haluat olla pukeutunut sekä sporttisesti että samalla naisellisen tyylikkäästi. Tutustu Addnaturen ihastuttavan lämmittävään Kari Traa fleecetakkien valikoimaan ja voit olla varma, että ihastut ensi silmäyksellä – nimittäin trendikkääseen fleeceen, joka sekä tuntuu ihanalta päällä, että ei takuulla jää silkassa suloisuudessaan keneltäkään huomaamatta!

Ympäri vuoden palveleva fleecetakki on must-juttu!

Teknisissä ominaisuuksissa rajoittamaton liikkuvuus on seikka, jonka Kari Traa ottaa vaatesuunnittelussaan erityisesti huomioon. Traalle on tärkeää suunnitella vaatteita, joihin pukeutuessaan voi nauttia liikunnan ja ulkoilun tarjoamista riemuista täysillä. Tälle on olemassa tärkeä peruste - kun vaatteet istuvat hyvin ja seuraavat kehon luonnollisia liikkeitä sallien esteettömän ja vapaan liikkuvuuden, tarjoaa myös jokainen liikuntasuoritus entistä enemmän iloa ja suorituskykyä. Tuotemerkin vaatemallisto tarjoaakin useisiin eri käyttötarkoituksiin näppärästi mukautuvia treenivaatteita, joille yhteistä on niiden tarjoama tinkimätön liikkumavapaus.
Kari Traa fleecetakkimalliston takit sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Keväällä, kesällä ja syksyllä ne joko suorittavat takin virkaa tai viileämmällä ilmalla lämmittävät kevyen syystakin alla. Talvella fleecetakki tuo kerrospukeutumiseen ihanan pehmoisesti lämmittävän lisäkerroksen. Fleecetakeista voi löytyä mallista riippuen myös huppu ja/tai vetoketjutaskut. Hupullinen malli suojaa ulkoilijan kasvoja tuulelta ja äkilliseltä kosteudelta, kun taas huputon malli on kätevin valinta hupullisen päällystakin alle. Se, mikä erottaa Kari Traa fleecetakin muista fleeceistä, on ehdottomasti upea ulkonäkö. Tässä on takki, joka suorastaan huutaa ympäristölleen: ”tässä tulee moderni nainen, tehkää tietä!”.

Pukeudu fiksusti ympäri vuoden Addnaturen avulla

Olemme hankkineet Addnaturen valikoimaan upean naisellisia Kari Traa fleecetakkeja sekä muita Kari Traa takkeja, joiden joukosta voit valita sen mielestäsi kaikkein kauneimman. Näiden fiiliksenkohottajina toimivien takkien ansiosta jokainen tuleva ulkoilusi nousee mukavuudeltaan arvaamattomiin korkeuksiin! Tilaus nettisivuiltamme käy kätevästi, minkä lisäksi tarjoamme vielä tuotteisiimme 30 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Joko olisi sinun vuorosi liittyä naisellisten Kari Traa fleecetakkien käyttäjiin ja pukeutua fiksusti ja kauniisti ympäri vuoden?