Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Villapaidat

11 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

 • XS
 • S
 • L
 • XL
 • XXL

Värit

 • harmaa
 • pinkki
 • ruskea
 • punainen
 • sininen

Kestävän kehityksen sertifikaatit

 • bluesign APPROVED 1
 • Responsible Wool Standard (RWS) 2

Kausi

 • Kevät/syksy 2
 • Talvi 7
 • Ympärivuotinen 1

Kauluksen tyyppi

 • Poolokaulus 1
 • pystykaulus 1
 • pyöreä pääntie 8

Tuoteperhe

 • Fjällräven Övik Family 5

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Fjällräven Övik Pyöreäkauluksinen Villasvetari Miehet, harmaa
Fjällräven Övik Pyöreäkauluksinen Villasvetari Miehet, harmaa harmaa
Fjällräven
Övik Pyöreäkauluksinen Villasvetari Miehet, harmaa
€ 179,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: LXLXXL
ALE
Fjällräven Övik Villapusero Poolokaulus Miehet, sininen
Fjällräven Övik Villapusero Poolokaulus Miehet, sininen sininen
Fjällräven
Övik Villapusero Poolokaulus Miehet, sininen
OVH € 209,95 € 199,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: XL
ALE
La Sportiva Linville Villapusero Naiset, harmaa
La Sportiva Linville Villapusero Naiset, harmaa harmaa
La Sportiva
Linville Villapusero Naiset, harmaa
OVH € 119,95 € 78,95
 • Versiot: XS
- 34 %
ALE
Fjällräven Övik Välikerros Miehet, sininen/harmaa
Fjällräven Övik Välikerros Miehet, sininen/harmaa sininen/harmaa
Fjällräven
Övik Välikerros Miehet, sininen/harmaa
€ 199,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: XL
ALE
La Sportiva Linville Villapusero Naiset, vaaleanpunainen
La Sportiva Linville Villapusero Naiset, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
La Sportiva
Linville Villapusero Naiset, vaaleanpunainen
OVH € 119,95 € 89,95
 • Versiot: XS
- 25 %
ALE
La Sportiva Alika Villapusero Naiset, harmaa
La Sportiva Alika Villapusero Naiset, harmaa harmaa
La Sportiva
Alika Villapusero Naiset, harmaa
OVH € 129,95 € 95,95
 • Versiot: XS
- 26 %
ALE
Sherpa Vindo Svetari O-kaulus Naiset, ruskea
Sherpa Vindo Svetari O-kaulus Naiset, ruskea ruskea
Sherpa
Vindo Svetari O-kaulus Naiset, ruskea
OVH € 119,95 € 59,95
 • Versiot: XXL
- 50 %
ALE
Sherpa Vindo Svetari O-kaulus Naiset, harmaa
Sherpa Vindo Svetari O-kaulus Naiset, harmaa harmaa
Sherpa
Vindo Svetari O-kaulus Naiset, harmaa
OVH € 119,95 € 59,95
 • Versiot: XXL
- 50 %
ALE
Fjällräven Övik Välikerros Naiset, sininen
Fjällräven Övik Välikerros Naiset, sininen sininen
Fjällräven
Övik Välikerros Naiset, sininen
€ 199,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: S
ALE
Fjällräven Lada Miehet, harmaa
Fjällräven Lada Miehet, harmaa harmaa
Fjällräven
Lada Miehet, harmaa
€ 199,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: XXL
ALE
super.natural Krissini Villapaita Naiset, punainen
super.natural Krissini Villapaita Naiset, punainen punainen
super.natural
Krissini Villapaita Naiset, punainen
OVH € 129,95 € 64,95
 • Versiot: XL
- 50 %
ALE

Käytännölliset ja muodikkaat villapaidat

Osta villapaita online ja säästä -Addnature! Villapaidat kuuluvat itsestään selvästi skandinaavisessa ilmastossa asuvien vaatevalikoimaan, sillä vaihtelevat vuodenajat, lämpimästä kesästä pitkään, viileään syksyyn ja aika ajoin kylmään talveen ja koleaan kevääseen, asettavat haasteita pukeutumiselle. Villapaidat kuuluivat suomalaiseen elämäntapaan jo 1700-luvulla, jolloin metsä- ja maataloustöissä villapaita lämmitti talvipakkasilla ja muina viileinä vuodenaikoina. Tunnetuin suomalaisten käyttämä villapaita on ns. Jussi-paita, jonka historia on hieman monimuotoinen, mutta nämä paidat olivat erityisen suosittuja 1900-luvun alkupuolelta lähtien.

Laadukas villa lämmittää ja kestää kulutusta

Villapaidat sopivat erinomaisesti lämmittämään viileinä päivinä aktiivisia liikkujia, sillä villa on yksi nerokkaimpia materiaaleja, ja sitä osataan käyttää loistavasti hyväksi. Villainen paita on täydellinen kaveri lenkille silloin, kun varpaita jo hieman kipristelee viileässä säässä, sillä villa lämmittää, mutta ei hiosta – villalla on erinomainen ominaisuus pystyä sitomaan itseensä ilmaa ja kosteutta. Korkealaatuisen villapaidan tuntee siitä, että se pitää lämpöisenä kylmässä ja viileänä lämpimässä. Materiaali hengittää ja hylkii kosteutta, mikä on tärkeä ominaisuus vaatteessa silloin, kun liikutaan aktiivisesti ulkona, sillä urheillessa iholle nouseva kosteus tuntuu epämiellyttävältä ja häiritsevältä. Villapaidassa ei näitä ongelmia tule, joten voit rauhassa keskittyä ulkoiluun ja kuntoharjoitteluusi.

Monipuolinen materiaali

Villa on luonnonmateriaali, jonka hyötykäyttö ei lopu luultavasti koskaan, sillä sitä voidaan käyttää monella kätevällä tavalla. Monet yhdistävät villapaidan paukkuvaan pakkaseen, toppatakin alla käytettäväksi, mutta villapusero on ihanteellinen myös ulkoilu- tai urheilukäytössä viileinä päivinä. Lisäksi villapaitaa voi käyttää välikerroksena pakkaspäivinä esimerkiksi ladulla tai rinteillä, tai vaihtoehtoisesti trendikkäänä ja mukavana paitana sisällä takkatulen räiskeessä. Kokenut urheilija tietää villapaidan salaisuudet, mutta aloitteleva urheilija, kuten esimerkiksi patikointia kokeileva, ei ehkä ole tietoinen villapaidan eduista myös urheilussa. Villapaidan kyky hengittää sopii erinomaisesti erilaisiin suosittuihin urheilulajeihin, kuten lenkkeilyyn, pyöräilyyn, patikointiin, retkeilyyn, hiihtoon ja moneen muuhun. Paidan käyttömahdollisuudet ovat erittäin monipuolisuudet niin urheilussa, vapaa-aikana kuin työssäkin.
Villaa oleva paita tarjoaa monia käyttömahdollisuuksia, mutta se tarvitsee myös hoitoa pysyäkseen yhtä monipuolisena käytössä. Villa on materiaalina ensiluokkainen, sillä se jopa hylkii likaa, minkä vuoksi villapaitaa ei tarvitse pestä kovin usein. Villapaidalle riittää usein pelkkä tuuletus ja se on jälleen raikkaan puhtoinen. Jos paita kuitenkin pestään, kannattaa pestä se miedolla lämmöllä, sillä muutoin materiaalista tulee vanumainen. Käsinpesussa on vältettävä villapaidan hankaamista ja venyttämistä, sillä molemmissa tapauksissa paita menettää ulkoasunsa. On hyvä tietää, että valkaisuaineet eivät sovi villapaidoille. Villalla on taipumus venyä märkänä, joten se on pesun jälkeen kuivatettava tasaisella tasolla.

Valitse Addnaturelta trendikkäät villapaidat

Meiltä löytyvät useiden eri tuotemerkkien korkealaatuiset villapaidat, joista löytyy jokaiselle erilaisia vaihtoehtoja; käytettäväksi välikerroksena pukeutumisessa tai päällysvaatteena, olosuhteista riippuen. Valikoimamme korkealaatuiset villapaidat ovat tunnettujen tuotemerkkien valmistamia, mikä tarkoittaa korkeaa laatua ja käyttömukavuutta. Laatupaidat sopivat erinomaisesti ulkoiluun, urheiluun ja vapaa-aikaan, sillä paidat sisältävät innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä monipuolisia käyttövaatteita. Kosteuden hallinta ja materiaalin antibakteerisuus ovat tehneet villapaidasta suositun vaatekappaleen erityisesti silloin, kun sääolosuhteet vaihtelevat ja takki on liikaa, mutta pelkkä paita on kuitenkin liian vähän. Lisäksi voit valita myös useista herkullisista värivaihtoehdoista ja kuvioista sinulle sopivimman mallin. Addnaturen valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan laadukkaan villapaidan, sillä meillä on ainoastaan tunnettujen tuotemerkkien tuotteita, joista voit valita sinun tyyliisi sopivimmat villavaatteet. Löydät meiltä niin naisten villapaidat kuin miestenkin villapaidat eri malleissa ja väreissä.

Kattava valikoima villapaitoja

Addnaturelta löydät toiminnalliset villapaidat, joista on iloa pitkään, sillä ne ovat helppohoitoisia, mukavia ja auttavat sinua säilyttämään lämmön kovissakin pakkasissa. Valikoimamme sisältää paksuja villapaitoja sekä hieman ohuempia malleja, jotka sopivat erinomaisesti kylmien ilmojen välipaidoiksi kerrospukeutumiseen. Voit valita korkeakauluksisen villapaidan tai tyylikkäällä pystykauluksella varustetun mallin. Klassisia pyöreällä pääntiellä olevia villapaitoja löytyy myös valikoimasta. Joissakin malleissa on hihoissa kätevät peukaloreiät, joiden ansiosta hihat pysyvät alhaalla. Lisäksi paidoista löytyy myös erilaisia leikkauksia, mikä antaa tuotteille tyylikkyyttä. Villapaitojen valikoimasta löytyy myös puoli- ja kokopitkällä vetoketjulla olevia malleja, mikä tekee villapaidasta entistä monipuolisemman. Hupulla olevat villapaidat tarjoavat suojaa myös päälle, mikä optimoi paidan käyttömukavuuden. Kruunaa vielä lämmin oloasusi pehmoisilla villahousuilla ja villasukilla, ja olet valmis kohtaamaan mitä kovimmat pakkaskelit tänä talvena.