Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Vedettävät matkalaukut

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Persoonalliset ja kestävät lentolaukut Addnaturelta

Paljon erilaisia lentolaukkuja -Edulliset hinnat ja laadukkaat merkit! Lentäminen on monelle lähes arkea, sillä ulkomaille erilaisiin kokouksiin ja työneuvotteluihin matkustaminen käy nopeimmin lentäen. Toisille lentäminen merkitsee kerran vuodessa tapahtuvaa matkustamista etelän aurinkoon tai vaikkapa lentämistä toiseen maahan vierailulle sukulaisten luo. Kaikille yhteistä on matkatavaroiden mukaan ottaminen, sillä jo viikonloppu poissa kotoa vaatii mukaan tiettyjä tavaroita. Matkalaukku on silloin ehdoton kumppani mukaan matkalle, mutta mukaan otetaan usein myös käsimatkatavaraa, joka seuraa matkustajaa koneeseen. Kätevimmin tärkeiden pikkutavaroiden lentokoneeseen vienti käy lentolaukun avulla.
Lentolaukku on käsitavara-varuste, joka otetaan mukaan koneeseen, kun taas matkalaukku kulkee muiden laukkujen mukana lentokoneen ruumaan. Lentolaukussa kannetaan mukana erilaisia tärkeitä pikkutavaroita, kuten esimerkiksi avaimia, matkapuhelinta, lääkkeitä, lukemista ja muuta tärkeää, mikä ei vie paljon tilaa. Lentolaukkuja löytyy myös pienikokoisina matkatavaralaukkuina, jotka ovat tavallista matkalaukkua pienempiä, mutta useimmiten niissä on pyörät, joiden avulla niitä voidaan vetää perässä. Esimerkiksi viikonlopun lentomatkan tavarat ja vaatteet saattavat mahtua pyörälliseen lentolaukkuun, jos matkustaa kevyemmällä varustuksella. Lentolaukkujen käyttö on lisääntynyt huomattavasti, sillä silloin ei tarvitse huolehtia kalliista maksuista. Lentokoneella matkustettaessa laukkujen painolla on merkitystä, ja jokainen lentoyhtiö on asettanut tietyt painorajoitukset laukkuihin, joita ei saa ylittää, tai ylimenevästä painosta joutuu maksamaan erikseen. Tämä asia kannattaa tarkistaa ennen jokaista lentoa, jotta vältytään harmillisilta painonylityksiltä.

Monipuoliset lentolaukut


Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia lentolaukkuja, joissa säilytät kaikki ne tärkeät pikkutavarat, jotka sinun on otettava mukaan matkoille ja hieman enemmän, kuten esimerkiksi nykypäivänä lähes pakollisen tietokoneen, joka on monelle lähes välttämätön matkatavara mukaan matkoille. Useissa laukuissa on usein sopiva lokero kannettavalle tietokoneelle, mikä helpottaa käsittelyä. Itse lentokoneeseen ei voida ottaa paljoa tavaraa mukaan, joten pienessä ja kätevässä lentolaukussa kuljetat kaikkein tärkeimmät tavarasi huoletta. Pyörillä varustetulla lentolaukulla matkustat kätevästi pienin matkatavaroin parin päivän matkalle, joten sinun ei tarvitse raahata mukanasi suurta matkalaukkua. Kevyillä käsimatkatavaroilla matkustavalla on suuri etu puolellaan lentokoneen laskeuduttua, sillä silloin ei tarvitse jäädä odottamaan laukkuhihnalle ilmestyvää matkalaukkua, vaan pääsee suoraan lähtemään liikkeelle laukkuineen.
Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinun tyyliisi sopiva laukku. Valikoimamme sisältää pieniä lantiolaukkuja ja suurempia kovia ja pehmeitä lentolaukkuja, jotka on varustettu kätevillä pyörillä. Voit itse valita, mikä koko sopii sinun matkoillesi tai retkillesi, sillä valikoimamme on runsas ja monipuolinen. Kovakantinen lentolaukku sopii hieman pidemmille matkoille ja erityisesti lentäessä. Pehmeään lentolaukkuun voidaan sijoittaa erilaisia käteviä taskuja laukun ulkopuolelle ja laukuissa on useimmiten olkaimet, jotta niitä voidaan kantaa reppujen tapaan. Ne ovat kevyempiä kuin kovat lentolaukut ja sopivat erityisesti retkille ja vaelluksille pehmeän materiaalin muotoutuessa eri muotoon esimerkiksi polkupyörän tavaratelineessä tai selässä. Lentolaukut suljetaan usein vetoketjuilla, mikä asettaa haasteita sen kestävyydelle, mutta tunnettujen ulkoilu- ja urheilumerkkien laukut on varustettu erityisen vahvoilla vetoketjuilla, jotka kestävät kosteutta ja muita haasteita. Voit itse päättää, millainen laukku sopii juuri sinun tarpeisiisi – tutustumalla meidän muhkeaan lentolaukkujen valikoimaamme.

Trendikkäät lentolaukut löydät Addnaturelta


Meiltä löydät trendikkäitä, pieniä ja käytännöllisiä laukkuja kaikenlaiseen matkusteluun, aina lentokoneella matkustamisesta junareissuun ja pyöräilyretkeen. Valikoimaamme sisältyvät tunnetut korkealaatuiset tuotemerkit, jotka ovat erikoistuneet juuri matkustamiseen ja muuhun retkeilyyn. Addnature ymmärtää seikkailijoiden tarpeita ja siksi valikoimasta löytyy lähes kaikenlaisia tuotteita, jotka liittyvät matkusteluun, urheiluun ja ulkoilmaelämään. Minne tahansa oletkin menossa, tarvitset käytännöllisen lentolaukun, jota voit kuljettaa mukanasi kantamalla kädessäsi, kiinnittämällä vyötärösi ympärille tai vetämällä perässäsi. Voit itse valita, mikä malli sopii juuri sinun matkustustyyliisi.
Valmistaudu seuraavaan matkaasi, retkeesi tai vierailuusi hankkimalla meiltä uuden ja korkealaatuisen lentolaukun, jossa kuljetat tavaroitasi kätevästi paikasta toiseen. Oli tarkoituksesi sitten matkustaa lentokoneella, lähteä retkeilemään luontoon tai vierailla ystävien luona hieman pidempään, on lentolaukku käytännöllinen varuste tavaroillesi. Lentolaukussa säilytät koosta riippuen vaatteitasi ja tavaroitasi, aina matkapuhelimesta tietokoneeseen, siististi ja näppärästi, joten tutustu valikoimaamme ja valitse oma suosikkilaukkusi. Löydät valikoimastamme tunnettujen tuotemerkkien suunnittelemia korkealaatuisia laukkuja, joissa on tavoitteena ollut toiminnallisuus ja helppokäyttöisyys kompaktilla suunnittelulla. Valitse oma suosikkisi tuotekokoelmasta, josta löytyy muun muassa:

  • Lantiolaukkuja
  • Pehmeitä vetolaukkuja
  • Kovia vetolaukkuja
  • Pyöränkuljetuslaukkuja

Valitse toiminnallinen ja kompakti lentolaukku meidän laukkuvalikoimastamme. Valittavanasi on muun muassa käytännöllisiä ja pienikokoisia lantiolaukkuja, jotka sopivat niin pyöräilyyn kuin retkeilyyn ja kiipeilyyn. Lisäksi lantiolaukkuun sopii tärkeimmät tavarasi, jotka tarvitset lähellesi, kun matkustat lentokoneella, junalla tai vaikkapa bussilla. Meiltä löydät tyylikkäitä lantiolaukkuja tuotemerkeiltä, kuten Bergans ja Mammut. Jos suunnitelmissasi on matkustaa hieman pidemmälle, on tarpeen hankkia suurempi lentolaukku, jossa on kätevät pyörät. Osprey on suunnitellut trendikkäitä lentolaukkuja, kuten esimerkiksi käsimatkatavaraksi luettavat Ozone-mallit, jotka ovat pehmeitä laukkuja, sisältäen pieniä, mutta tärkeitä yksityiskohtia, kuten nostokahvoja sivuilla ja päällä, runsaasti taskuja sisä- ja ulkopuolella pikkutavaroille sekä tukevan teleskooppikahvan, josta on helppo vetää laukkua perässään. Australialainen brändi Pacsafe on suunnitellut mittavan kokoelman tilavia ja kokoontaittuvia lentolaukkuja, joissa on eXomesh®-suojaus. Nämä kestävät laukut on varustettu pyörillä, pehmustetuilla kahvoilla ja tukevalla vetokahvalla. Polkupyörille on suunniteltu erikseen käytännöllisiä laukkuja, jotka pitävät hyvän huolen polkupyörästä matkojen aikana. Evoc on tuotemerkki, joka on erikoistunut valmistamaan polkupyörille korkealaatuisia pyörillä olevia kuljetuslaukkuja, jotka sopivat esimerkiksi jopa 29-tuumaisille maantie- ja maastopyörille. Laukun sisällä on lokerot kiekoille, tangolle, polkimille ja muille pikkuosille. Meiltä Addnaturelta löydät sporttisia lentolaukkuja useissa eri muotiväreissä, jotka antavat persoonallisen ulkoasun laukuille. Valitse tyyliisi sopiva uusi lentolaukkusi meidän valikoimastamme tai päivitä tyyliäsi valitsemalla uudenvärinen malli – saat näin pienellä vaivalla uutta väriä matkoillesi ja retkillesi.

Muita käteviä matkalaukkuja Addnaturen verkkokaupassa:  Olkalaukut |  Urheilukassit |  Vyölaukut |