Pyöräkauppa netissä
Kruisaile kaupungilla | Kiertele kadut & kujat tyylillä

Kännykkäkotelot & -laukut

16 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Tuoteperhe

 • Sea to Summit TPU Guide 2
 • Sea to Summit TravellingLight 3

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • oranssi
 • pinkki
 • punainen
 • violetti
 • sininen
 • musta
 • läpinäkyvä

Hinta

Asiakaspalaute

 • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Sea to Summit TPU Guide Waterproof Kotelo XL Älypuhelimille, musta/läpinäkyvä
Sea to Summit TPU Guide Waterproof Kotelo XL Älypuhelimille, musta/läpinäkyvä musta/läpinäkyvä
Sea to Summit
TPU Guide Waterproof Kotelo XL Älypuhelimille, musta/läpinäkyvä
€ 27,95 € 25,95
Silva Waterproof Dry Case laukku M
Silva Waterproof Dry Case laukku M
Silva
Waterproof Dry Case laukku M
€ 19,95
Helly Hansen External Life Pocket, punainen
Helly Hansen External Life Pocket, punainen punainen
Helly Hansen
External Life Pocket, punainen
€ 14,95
Sea to Summit Travelling Light Pehmustettu Suojatasku M, musta/violetti
Sea to Summit Travelling Light Pehmustettu Suojatasku M, musta/violetti musta/violetti
Sea to Summit
Travelling Light Pehmustettu Suojatasku M, musta/violetti
€ 11,95
Silva Waterproof laukku S
Silva Waterproof laukku S
Silva
Waterproof laukku S
€ 14,95
SALEWA Smartphone Insulator, sininen
SALEWA Smartphone Insulator, sininen sininen
SALEWA
Smartphone Insulator, sininen
€ 29,95 € 27,95
Sea to Summit Travelling Light Pehmustettu Suojatasku L, musta/vihreä
Sea to Summit Travelling Light Pehmustettu Suojatasku L, musta/vihreä musta/vihreä
Sea to Summit
Travelling Light Pehmustettu Suojatasku L, musta/vihreä
€ 13,95
Sea to Summit TPU Guide Waterproof Kotelo Älypuhelimille, musta/läpinäkyvä
Sea to Summit TPU Guide Waterproof Kotelo Älypuhelimille, musta/läpinäkyvä musta/läpinäkyvä
Sea to Summit
TPU Guide Waterproof Kotelo Älypuhelimille, musta/läpinäkyvä
€ 21,95
Timbuk2 3 Way Tarviketasku M, musta
Timbuk2 3 Way Tarviketasku M, musta musta
Timbuk2
3 Way Tarviketasku M, musta
€ 28,95
Timbuk2 3 Way Tarviketasku L, musta
Timbuk2 3 Way Tarviketasku L, musta musta
Timbuk2
3 Way Tarviketasku L, musta
€ 38,95
SALEWA Smartphone Insulator, vaaleanpunainen
SALEWA Smartphone Insulator, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
SALEWA
Smartphone Insulator, vaaleanpunainen
€ 29,95 € 27,95
Topeak Pyöräilylompakko 5,5", harmaa
Topeak Pyöräilylompakko 5,5", harmaa harmaa
Topeak
Pyöräilylompakko 5,5", harmaa
€ 59,95
SALEWA Smartphone Insulator, musta
SALEWA Smartphone Insulator, musta musta
SALEWA
Smartphone Insulator, musta
€ 29,95 € 27,95
Topeak Cycling Walltet 4,7", musta
Topeak Cycling Walltet 4,7", musta musta
Topeak
Cycling Walltet 4,7", musta
€ 49,95
Sea to Summit Travelling Light Pehmustettu Suojatasku Pieni, musta/sininen
Sea to Summit Travelling Light Pehmustettu Suojatasku Pieni, musta/sininen musta/sininen
Sea to Summit
Travelling Light Pehmustettu Suojatasku Pieni, musta/sininen
€ 9,95
Zone3 Waterproof Phone Pouch, läpinäkyvä/oranssi
Zone3 Waterproof Phone Pouch, läpinäkyvä/oranssi läpinäkyvä/oranssi
Zone3
Waterproof Phone Pouch, läpinäkyvä/oranssi
€ 12,95 € 10,95
- 15 %

Kännykkäkotelo – puhelimesi suojaksi

Osta halvalla kännykkäkotelo, joka soveltuu retkeilyyn Addnaturelta! Tämän päivän aktiiviselle ihmiselle on itsestäänselvyys olla jatkuvasti ajan hermoilla. Nykypäivän teknologia on asettanut useimmat tilanteeseen, jossa ihmisen odotetaan olevan ”online” jatkuvasti, jokainen hetki. Matkapuhelimet ja internet ovat mullistaneet puhelimen ja teknologian käytön sekä käyttäjien jatkuvan läsnäolon reaaliajassa. Muutama vuosi sitten matkapuhelimet olivat litran maitotölkin kokoisia ja puhelimen mukana oli jatkuvasti kuljetettava jättimäistä laturia. Vain muutamassa vuodessa matkapuhelimet pienenivät lähes olemattomiin ja suurinta muotia olikin mahdollisimman pieni kännykkä. Tilanne muuttui internetin ja television ilmestyessä matkapuhelimiin, jotka pikku hiljaa muuttuivat älypuhelimiksi päivittäen itseään jatkuvasti erilaisilla sovelluksilla. Uusi teknologia ja uudet sovellukset ovat muokanneet älypuhelimesta lähes tietokoneeseen verrattavissa olevan laitteen, jonka näyttö on kokenut valtavan muutoksen suurentuen alkuaikojen matkapuhelimia suuremmaksi ruuduksi. Tämä sen vuoksi, jotta elokuvat ja muut ohjelmat näkyisivät optimaalisesti älykännykän näytöltä.

Älypuhelimet ovat todellisia tietopankkeja, jotka toimivat lähes tietokoneen lailla, mutta vain hieman pienikokoisempana. Teknologia on muuttanut puhelimen laitteeksi, jonka mitättömin ominaisuus on itse asiassa juuri puheluiden käsittely. Tuoreimmat älypuhelimet ovat niin täynnä korkeaa teknologiaa, että ne vaativat huomattavasti useammin latausta innovaatioiden syödessä loputtomasti energiaa. Teknologian erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluvat gps-paikannin, joka mahdollistaa retkeilijöiden ja patikoitsijoiden jatkuvan tiedonsaannin, jolloin luonnon helmassa olijat retkeilijät eivät pääse eksymään. Nerokkaiden keksintöjen vastapainoksi puhelimista on tullut erittäin herkkiä kolhuille ja naarmuille sekä jopa rikkoutumiselle. Siksi matkapuhelimille on suunniteltu erityisiä suojakoteloita, jossa ne säilyvät vaurioitta kovemmassakin vauhdissa. Addnaturella on laaja valikoima trendikkäitä ja toiminnallisia kännykkäkoteloita, joista löytyy jokaiseen puhelimeen sopiva malli.

Addnature – korkealaatuiset kännykkäkotelot

Tutustu Addnaturen mittavaan kännykkäkoteloiden valikoimaan ja valitse omalle puhelimellesi kattava ja turvallinen suojakotelo. Meiltä löydät tunnettujen tuotemerkkien suunnittelemia kännykkäkoteloita, jotka kestävät kovempaakin menoa suojaten puhelintasi mahdollisilta kolhuilta ja naarmuilta sekä kosteudelta. Miksi ottaisit sen riskin, että puhelimesi putoaisi kädestäsi tai taskustasi ollessasi retkeilemässä tai mikä pahinta, että kännykkäsi putoaisi veteen. Useimmat matkapuhelimet eivät kestä putoamisia, iskuja tai kosteutta, joten turvallisinta puhelimellesi on suojata se hankkimalla tyylikäs ja kestävä kännykkäkotelo.
Tämän päivän kännykkäkotelot ovat tyylikkäitä ja näyttäviä suojakoteloita, joissa itsessään on useita innovaatioita, jotta ne pystyvät tarjoamaan mahdollisimman hyvän suojan herkälle puhelimelle. Hankkimalla kätevän kännykkäkotelon säilyy puhelimesi naarmuttomana myös laukkusi pohjalla muiden tavaroiden seassa ilman, että avaimet tai muut terävät esineet naarmuttavat puhelimesi näyttöä. Lisäksi puhelimesi on suojattu myös tilanteissa, jolloin se saattaa pudota pöydältä tai vaikkapa takkisi taskusta, esimerkiksi juostessasi tai kiipeillessäsi. Kännykkäkotelon käytössä on useita hyviä puolia ja koska valikoimamme kotelot ovat myös tyylikkäitä, ei puhelimesi ulkoasu tule kärsimään. Uudista puhelintasi ja samalla annat sille erinomaisen suojan vaurioita ja naarmuja vastaan. Asettamalla puhelimesi kännykkäkoteloon varmistat, että puhelimesi toimii myös haastavissa olosuhteissa, kuten kostealla ja sateisella säällä. Lisäksi voit huoletta kuljettaa puhelintasi mukana kun olet kiipeilemässä, retkeilemässä tai veneilemässä. Kosteat olosuhteet asettavat kovia vaatimuksia puhelimen selviämiselle, mutta kun säilytät puhelinta kännykkäkotelossa, pysyy puhelimesi toimintakunnossa. Valitse sinun tyyliisi sopiva malli meidän monipuolisesta valikoimastamme, josta löydät erilaisia kännykkäkoteloita, kuten esimerkiksi:

 • Vetoketjulla olevia koteloita
 • Kännykkätaskuja
 • Vesitiiviitä koteloita

Valitse sinun matkapuhelimeesi sopivin malli

Hanki puhelimellesi uusi trendikäs ja toiminnallinen suoja monipuolisesta kännykkäkoteloiden valikoimastamme. Olitpa sitten innokas lenkkeilijä, vannoutunut pyöräilijä tai intohimoinen luonnossa liikkuja, matkapuhelin seuraa useimmiten mukana. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus suojata puhelimesi valitsemalla meiltä siihen uusi tyylikäs suojakotelo, joka turvaa puhelimesi putoamistilanteissa tai muilta kolhuilta. Valittavanasi on useita jännittäviä malleja, joista löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan kotelon. Meillä on valikoimassamme tunnettujen tuotemerkkien suunnittelemia suojakoteloita, kuten esimerkiksi Evoc, Sea To Summit ja Tatonka. Nämä sekä muut valikoimamme brändit ovat suunnitelleet ja valmistaneet kestäviä kännykkäkoteloita useilla näppärillä suunnitteluratkaisuilla. Valikoimamme sisältää kotelon jokaiseen makuun, kuten esimerkiksi käytännöllisiä vetoketjulla olevia kännykkäkoteloita, jotka on helppo avata ja sulkea tarpeen mukaan. Vetoketjullisiin koteloihin saat mahtumaan mukaan myös kuulokkeet, jotta voit kuunnella suosikkimusiikkiasi tai vastaanottaa puheluita kätevästi suoraan kotelosta.

Enemmän tietoa kännykkäkoteloista

Valikoimamme sisältää myös käytännöllisiä kännykkätasku-mallisia koteloita, joissa on kätevä tarrakiinnityksellä oleva läppä, jonka avaamalla saat puhelimen nopeasti käsiisi. Lisäksi valikoimasta löytyy useita vesitiiviitä koteloita, jotka sopivat ihanteellisesti retkeilyyn, veneilyyn tai vaikkapa kanoottireissuun. Vesitiiviit kotelot ovat myös pölytiiviitä, joten lika ja pienet hiukkaset eivät pääse sotkemaan laitettasi. Kotelot ovat myös läpinäkyviä, joten näet näppärästi kaikki tiedot puhelimen näytöstä. Lisäksi voit käyttää puhelinta suoraan kotelosta, sillä puhelimen näppäimet ovat käytettävissä myös puhelimen ollessa kotelossa, mikä on erittäin kätevää kosteissa olosuhteissa. Suojaa puhelimesi ja hanki laitteellesi uusi kätevä kännykkäkotelo, joka tarjoaa täydellisen suojan puhelimellesi ja sen näytölle. Valikoima sisältää useita maanläheisiä värejä, jotka sopivat varmasti muuhun pukeutumiseesi. Uudet, innovatiiviset matkapuhelimien kännykkäkotelot löydät Addnaturen laajasta valikoimasta, joten selaa valikoimaamme ja poimi omasi.

Muita elektroniikkalaukkuja:  Kameralaukku |  Laukkujen varusteet |  Tietokonelaukku |