Pyöräkauppa netissä
Pysy lämpimänä talven juoksulenkeillä

Akut & Paristot

13 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

 • Knog PWR 1

Värit

 • valkoinen
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Powertraveller Extreme Aurinkolaturi
Powertraveller Extreme Aurinkolaturi
Powertraveller
Extreme Aurinkolaturi
€ 73,95 € 64,95
- 12 %
Powertraveller Falcon 40 Taitettava Multi Voltage Aurinkopaneeli
Powertraveller Falcon 40 Taitettava Multi Voltage Aurinkopaneeli
Powertraveller
Falcon 40 Taitettava Multi Voltage Aurinkopaneeli
€ 219,95
ilmainen toimitus
SKROSS World USB Charger 2 USB Outputs
SKROSS World USB Charger 2 USB Outputs
SKROSS
World USB Charger 2 USB Outputs
€ 24,95
Ledlenser Bluetooth 21700 Akkukotelo 2x
Ledlenser Bluetooth 21700 Akkukotelo 2x
Ledlenser
Bluetooth 21700 Akkukotelo 2x
€ 58,95 € 49,95
- 15 %
Powertraveller Merlin 15 Voimapankki 12/4Wh/73/3350mAh
Powertraveller Merlin 15 Voimapankki 12/4Wh/73/3350mAh
Powertraveller
Merlin 15 Voimapankki 12/4Wh/73/3350mAh
€ 39,95 € 36,95
Powertraveller Swift 40 Voimapankki integroiduilla kaapeleilla
Powertraveller Swift 40 Voimapankki integroiduilla kaapeleilla
Powertraveller
Swift 40 Voimapankki integroiduilla kaapeleilla
€ 54,95 € 39,95
- 27 %
Powertraveller Harrier 25 Wireless Power Pack 24,8Wh 6700mAh
Powertraveller Harrier 25 Wireless Power Pack 24,8Wh 6700mAh
Powertraveller
Harrier 25 Wireless Power Pack 24,8Wh 6700mAh
€ 74,95 € 59,95
- 20 %
Powertraveller Condor 100 Multi-Voltage Charger with AC Outlet 99,9Wh 27000mAh
Powertraveller Condor 100 Multi-Voltage Charger with AC Outlet 99,9Wh 27000mAh
Powertraveller
Condor 100 Multi-Voltage Charger with AC Outlet 99,9Wh 27000mAh
€ 229,95 € 224,95
ilmainen toimitus
Knog PWR Nahkaa
Knog PWR Nahkaa
Knog
PWR Nahkaa
€ 14,95
Ledlenser Bluetooth 21700 Akkukotelo
Ledlenser Bluetooth 21700 Akkukotelo
Ledlenser
Bluetooth 21700 Akkukotelo
€ 48,95
Ledlenser USB Adapter 2,4A
Ledlenser USB Adapter 2,4A
Ledlenser
USB Adapter 2,4A
€ 13,95
Ledlenser 5 Station Charging Panel
Ledlenser 5 Station Charging Panel
Ledlenser
5 Station Charging Panel
€ 68,95 € 59,95
- 13 %
Grabner Torqeedo Akkulaturi 90W
Grabner Torqeedo Akkulaturi 90W
Grabner
Torqeedo Akkulaturi 90W
€ 80,95

Laturi – varmista laitteidesi toiminta kaikkialla

Osta laadukas laturi vaellukseen ja retkeilyyn -ADDNATURE Tämän päivän aktiiviset ulkoilijat ja retkeilijät ovat varustautuneet erilaisilla teknisillä tarvikkeilla, jotka tarvitsevat virtaa toimiakseen. Teknologia on saavuttanut myös luonnossa liikkujat, sillä repuista löytyy matkapuhelimia, tabletteja ja gps-paikantimia. Lisäksi monen kuntoilijan rannetta koristelee aktiivisuusranneke, joka kertoo lähes kaiken mahdollisen kuntoilijan liikkeistä. Useamman päivän retkillä ovat otsalamput ja taskulamput erittäin tärkeitä valonjakajia ja myös nämä vaativat virtaa voidakseen tarjota optimaalista valoa myös iltahämärissä. Teknologia toimii mukavasti liikkujan hyväksi, mutta tekniset laitteet vaativat hulppeasti virtaa toimiakseen, mikä on saanut valmistajat suunnittelemaan laajan valikoiman erilaisia latureita.

Tekniset laitteet tuovat myös turvallisuutta liikkuessasi haastavissa olosuhteissa tai tavanomaista kauempana sivistyksestä. Tarvittaessa voidaan matkapuhelimella hälyttää nopeasti apua ja jos retkeilijä sattuu eksymään, on kätevä gps-paikannin hyvä matkakumppani. Jokainen tekninen laite tarvitsee virtaa ja valikoimamme laturit varmistavat sen, että virransaanti teknisiin laitteisiin jatkuu keskeytyksettä kuntoilijan ja retkeilijän suureksi iloksi. Latureiden tärkeys on noussut jatkuvasti sitä mukaa kun uusia älylaitteita kehitetään innokkaille käyttäjille. Valmistajilta vaaditaan yhä enemmän uusia innovaatioita ja tapoja ladata laitteita myös luonnon keskellä, missä pistorasioita ei löydy ja tarve laitteiden lataamiselle on suuri. Tutustu Addnaturen laajaan laturivalikoimaan, josta löytyy laturi jokaiseen makuun.

Addnature – lataa laitteesi missä tahansa, milloin tahansa

Pidä laitteesi ladattuna myös silloin, kun olet ulkoilemassa, retkellä tai vaikkapa kiipeilemässä. Tämän päivän eräretkeilijä, vaeltaja tai aktiivinen liikkuja kantaa lähes jatkuvasti mukanaan matkapuhelinta, sillä useimmat haluavat pysyä tavoitettavissa myös harrastaessaan ja monikäyttöinen matkapuhelin on kätevin tapa tähän tarkoitukseen. Monet liikkujat ottavat reppuunsa myös gps-paikantimen, tabletin tai vaikkapa aktiviteettirannekkeen, josta näkee useita terveyteen ja omaan aktiivisuuteen liittyviä tietoja reaaliajassa. Koska kaikki tekniset laitteet kuluttavat huimasti virtaa, sen saanti pitää taata jollain tavalla myös olosuhteissa, jolloin virransaanti on lähes mahdotonta. Silloin astuvat mukaan erilaiset laturit, joista löytyy useita eri latausratkaisuja aktiiviselle ulkoilijalle. Meillä Addnaturella on mittava valikoima latureita, josta löytyy sopiva malli jokaiseen tarpeeseen, missä sitten oletkin. Takaa laitteidesi toiminta myös kodin ulkopuolella hankkimalla meiltä sinun harrastukseesi sopiva laturi, joka pitää laitteesi toimintakunnossa myös haastavissa olosuhteissa. Löydät valikoimastamme muun muassa seuraavia laturimalleja:

 • Usb-latureita
 • Varavoima-akkuja
 • Aurinkokennolatureita
 • Polttokennoja
 • Digitaalisia latureita

Hanki meiltä harrastukseesi sopiva laturi

Addnaturella on monipuolinen valikoima erilaisia latureita, joista jokainen voi valita itselleen ja omaan harrastukseensa sopivan mallin. Valikoimastamme löydät muun muassa useita käteviä usb-latureita ja verkkovirtalatureita, jotka ovat kompakteja ja mahtuvat pieneen tilaan, esimerkiksi reppuun tai taskuun. Meiltä löytyvät laturit esiintyvät monimuotoisina ja niissä on käytetty uusinta uutta muotoilua sekä tietysti tämän päivän herkullisia muotivärejä, joista jokainen voi valita omaan tyyliinsä sopivan mallin ja sävyn. Varavoima-akku tarjoaa turvaa aktiiviselle eränkävijälle, sillä kätevästi täyteen ladattuna se antaa reilusti lisävirtaa esimerkiksi älypuhelimelle, GPS-paikantimelle, taskulampulle tai mp3-soittimelle. Pienen kokonsa ansiosta sen mukana kuljettaminen käy näppärästi kevyemmissäkin varustuksissa. Lisäksi löydät meiltä myös trendikkäät aurinkokennolaturit, joiden avulla voit käyttää hyväksesi auringon tuomaa valoa.

Aurinkovoima – paneelista virtaa retkeilijälle

Auringon tarjoama energia puhuttelee vannoutunutta luonnonystävää ja siksi me olemme varanneet useita eri mallisia aurinkopaneelilla varustettuja latureita. Valikoimamme sisältää esimerkiksi laturiyksikköjä, jotka käyttävät hyväkseen aurinkopaneelia. Löydät malleja, jotka ovat universaaleja sisältäen useampia vaihdettavissa olevia päitä sopien useimmille laitteille. Kuten useimmissa latureissa, myös näissä on erilaisia turvallisuustoimintoja, kuten esimerkiksi ylikuormitussuoja, oikosulkusuoja ja sähkönpurkaussuoja. Aurinkoenergian sijaan voit hankkia käyttöösi innovatiivisen polttokennon, joka muuntaa vetykaasun sähköenergiaksi. Toimiakseen on tässä laturissa vetypanos, joka tulee täyttää aika ajoin. Polttokennon suurin etu on sen kestävyys eri olosuhteissa, myös haastavissa, sekä sen riittoisuus. Ehkä sinun harrastukseesi sopivat paremmin digitaaliset laturit, joissa on näyttävä ja selkeä digitaalinäyttö. Digitaaliselta näytöltä on helppo seurata akun latautumista. Valikoimastamme löydät digitaalisia latureita, jotka tunnistavat automaattisesti ladattavan akun ja löytävät näin itse sopivan lataustilan. Meiltä hankit kätevän älylaturin, jolla voit ladata jopa kahta akkua samanaikaisesti. Näitä korkealaatuisia latureita ovat valmistaneet tunnetut tuotemerkit, kuten esimerkiksi:

 • Brunton
 • Powertraveller
 • Nitecore

Enemmän brändeistä

Meiltä löydät korkealaatuiset brändit, kuten esimerkiksi Brunton, joka on suunnitellut ja valmistanut ulkoiluvarusteita jo vuodesta 1894. Brändin ensimmäinen innovaatio oli kompakti kompassi, joka oli näppärä käytössä ja mahtui pieneen tilaan eräretkeilijöiden reppuun. Brunton on myös suunnitellut laajan kokoelman latureita retkeilijöille ja käyttää tuotteissaan usein hyväkseen innovatiivisia aurinko– sekä polttokennoja. Powertraveller on tuotemerkki, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan kannettavia virtalähteitä esimerkiksi mp3-soittimiin, matkapuhelimiin ja kannettaviin tietokoneisiin.
Nitecore on tunnettu maailmalla erityisesti led-taskulampuistaan, mutta myös latureistaan, joita käytetään muun muassa ulkoiluharrastuksissa ja taktisissa toiminnoissa. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus tutustua edellä mainittuihin brändeihin sekä useisiin muihin tuotemerkkeihin Addnaturella ja hankkia laadukas, monipuolinen ja kestävä laturi. Ota kaikki irti tutkimusmatkastasi, kiipeilyharrastuksestasi tai eräretkeilystäsi ja varmista teknisten laitteidesi toiminta koko retken ajan hankkimalla meiltä laadukas ja käytännöllinen laturi, joka sopii parhaiten juuri sinun harrastukseesi.