Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Älä anna kylmän lannistaa

Sykemittarit

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Tuoteperhe

  • Sigma Sport ID 2

Värit

  • harmaa
  • sininen
  • valkoinen
  • musta
  • kulta
  • hopea

Hinta

Asiakaspalaute

  • 2
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
SIGMA SPORT ID.Run HR Sykemittari, musta
SIGMA SPORT ID.Run HR Sykemittari, musta musta
SIGMA SPORT
ID.Run HR Sykemittari, musta
RRP € 99,95 € 94,95
SIGMA SPORT ID.Run HR Sykemittari, sininen
SIGMA SPORT ID.Run HR Sykemittari, sininen sininen
SIGMA SPORT
ID.Run HR Sykemittari, sininen
RRP € 99,95 € 94,95
Garmin Venu 2S Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 18mm, valkoinen/kulta
Garmin Venu 2S Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 18mm, valkoinen/kulta valkoinen/kulta
Garmin
Venu 2S Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 18mm, valkoinen/kulta
€ 389,95
ilmainen toimitus
Garmin Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, musta
Garmin Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, musta musta
Garmin
Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, musta
€ 389,95
ilmainen toimitus
Suunto Suunto 5 Multisport GPS Urheilukello, valkoinen
Suunto Suunto 5 Multisport GPS Urheilukello, valkoinen valkoinen
Suunto
Suunto 5 Multisport GPS Urheilukello, valkoinen
RRP € 319,95 € 264,95
ilmainen toimitus
- 17 %
Garmin Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, harmaa/hopea
Garmin Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, harmaa/hopea harmaa/hopea
Garmin
Venu 2 Smartwatch with Quick Change Silicone Watch Band 22mm, harmaa/hopea
€ 389,95
ilmainen toimitus

Sykemittarista apua sykkeen seurantaan

Jos urheilet paljon tai liikunta on sinulle elämäntapa, sinun kannattaa harkita sykemittarin hankkimista. Tuo pieni laite auttaa sinua saamaan harjoitteluusi lisää ulottuvuutta, monipuolisuutta, haastetta ja tehoa. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti eri tasoisille liikkujille ja eri lajien harrastajille. Sykemittarien ominaisuudet ja niiden varusteet vaihtelevat hintatason ja tarpeen mukaisesti. Perinteisemmän malliset sykemittarit mittaavat sykkeen lisäksi usein myös askelten määrää, kalorien kulutusta ja nopeutta. Addnaturen kattavasta valikoimasta löydät laajalti erilaisia sykemittareita, joten tutustu valikoimaamme ja valitse itsellesi sopivin malli.

Sykemittari – muutakin kuin laite sykkeen mittaamiseen

Sykemittaria valitessa kannattaa miettiä omaa tarvetta ja omaa aktiivisuutta. Liikutko satunnaisesti vai säännöllisesti? Päivittäin vai viikottain? Jos olet löytänyt liikunnan ilon vasta hiljattain ja sykemittarit eivät ole sinulle kovinkaan tuttuja, voit aloittaa kevyellä mallilla, jolloin käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Kannattaa tutustua aktiivisuusrannekkeisiimme ja sykemittareihimme, joista löydät varmasti alkuun laitteet, joilla pärjäät pidemmän aikaa. Jos olet liikkunut jo pidempään ja sykemittarit ovat sinulle tuttuja, voit haluta sykemittariisi enemmän ominaisuuksia, kuten mallin, josta saat purettua harjoitteludatasi ulos ja vertailtua sitä edellisten kanssa.

Oikeaa mallia valitessa kannattaa myös miettiä, millaiseen tarpeeseen mittaria valitset. Garmin Instinct Solar Surf GPS Smartwatch Sykemittareista löytyy malleja, jotka mittaavat sykettä ranteesta ja malleja, joissa on erillinen sykevyö. Ranteesta pulssia mittaavat mittarit toimivat paremmin tasaisessa ja säännöllisessä liikunnassa ja sykevyö korkeamman intensiteetin harjoitteissa, kuten epäsäännöllisissä intervalleissa. Addnaturen sykemittarivalikoimasta löydät perinteisten sykemittarien lisäksi edistyneempiä äly- tai urheilukelloja, joista löytyy sykkeen lisäksi GPS, jolla seuraat liikettäsi ja harjoitteludataasi. Nämä kellot ovat hyviä varusteita erilaisiin urheilulajeihin, kuten pyöräilyyn, juoksuun tai golfiin. Ne sopivat hyvin myös vapaa-aikaan, sillä voit pitää kelloja kädessäsi myös urheilun ulkopuolella. Valikoimastamme löytyy sykemittareita sekä äly- ja urheilukelloja tunnetuilta valmistajilta, kuten Garmin, Suunto ja SIGMA-SPORT.

Urheilua harrastaessa ja suorituksia tehdessä saat itsestäsi parhaan tehon ja hyödyn irti, kun pystyt seuraamaan sykettäsi suoritteen aikana. Kun tiedät omat maksimisykkeet ja leposykkeet, voit muuttaa harjoitteluasi lennossa vaikka suoritteen aikana. Urheilukellon ja älykkäämpien sykemittarien avulla saat lisäksi tiedot suoritteesi kestosta, matkasta ja tehosta. Urheilukelloihin on usein lisätty myös muita ominaisuuksia, kuten saapuvat puhelut ja viestit sekä musiikin soittomahdollisuus. Kannattaakin valita laite sen mukaan, millaisia ominaisuuksia kaipaat. Mikäli kaipaat lisää ominaisuuksia, kannattaa valita urheilu- tai älykello sykemittarin sijaan. Useimmat sykevyöt ja sykemittarit sopivat yhteen erilaisten älykellojen kanssa, joten voit saada huomaamattomasti tarkkaa dataa liikkumisestasi ja arkielämästäsi. Suurin ero ranteesta mittaavan ja sykkeen vyön avulla mittaavan laitteen välillä on se, että sykevyö tarvitsee usein kaverikseen kellon, joka vastaanottaa datan. Markkinoilla on myös olemassa sykevöitä, joista saa purettua datan älypuhelimeen tai älylaitteeseen. Tarkista ajantasainen saatavuus ja valikoima suoraan Addnaturen verkkosivuilta, niin tiedät tämänhetkisen tilanteemme.

Addnaturelta saat älykkäät varusteet tarpeesi mukaan

Päädyitpä sitten pelkkään sykevyöhön tai sykemittariin, älykelloon tai urheilukelloon, me Addnaturella teemme parhaamme, että valikoimastamme löytyy juuri sinulle sopiva laite. Addnaturelta löydät myös kaiken muun tarvittavan urheiluun tai aktiiviseen liikkumiseen. Tutustu esimerkiksi jalkine-, vaate- ja asustevalikoimiimme, niin saat samalla kertaa hankittua kaiken tarvitsemasi, yhdellä ostoskerralla ja yhdellä tilauksella. Jos et pääse päätöksessäsi eteenpäin, et löydä tarvittavia tuotetietoja tai jokin muu askarruttaa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiantuntevan asiakaspalvelumme lisäksi tarjoamme sinulle 30 päivän veloituksettoman palautusoikeuden, joten jos huomaat, että et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa sen ilmaiseksi. Lisäksi yli 99 euron pienikokoisissa tilauksissa toimitamme tuotteesi veloituksetta. Tervetuloa ostoksille!