Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varusteet talven seikkailuihin

Outdoor-kamerat

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • vihreä
 • sininen
 • musta
 • oliivi
 • värikäs

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, harmaa
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, harmaa harmaa
Tasmanian Tiger
TT Focus ML Kameralaukku, harmaa
OVH € 81,95 € 73,95
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, oliivi
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, oliivi oliivi
Tasmanian Tiger
TT Focus ML Kameralaukku, oliivi
OVH € 81,95 € 66,95
- 18 %
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, musta
Tasmanian Tiger TT Focus ML Kameralaukku, musta musta
Tasmanian Tiger
TT Focus ML Kameralaukku, musta
OVH € 81,95 € 67,95
- 17 %
MINOX Professional Kiikareiden Kantohihna, musta
MINOX Professional Kiikareiden Kantohihna, musta musta
MINOX
Professional Kiikareiden Kantohihna, musta
OVH € 69,95 € 51,95
- 26 %
MINOX Pocket Stand with cable release an leather case, musta
MINOX Pocket Stand with cable release an leather case, musta musta
MINOX
Pocket Stand with cable release an leather case, musta
OVH € 66,95 € 52,95
- 21 %
MINOX Optiikan Puhdistussarja, musta
MINOX Optiikan Puhdistussarja, musta musta
MINOX
Optiikan Puhdistussarja, musta
€ 39,95
MINOX Stand Adapter Universal, musta
MINOX Stand Adapter Universal, musta musta
MINOX
Stand Adapter Universal, musta
OVH € 59,95 € 57,95
Topo Designs Kamerahihna, sininen
Topo Designs Kamerahihna, sininen sininen
Topo Designs
Kamerahihna, sininen
OVH € 28,95 € 21,95
- 24 %
Topo Designs Kamerahihna, vihreä/keltainen
Topo Designs Kamerahihna, vihreä/keltainen vihreä/keltainen
Topo Designs
Kamerahihna, vihreä/keltainen
OVH € 28,95 € 21,95
- 24 %
Topo Designs Kamerahihna, monivärinen
Topo Designs Kamerahihna, monivärinen monivärinen
Topo Designs
Kamerahihna, monivärinen
OVH € 28,95 € 21,95
- 24 %

Kypäräkamera tallentaa yllättävätkin tapahtumat!

Jokaiselle aktiiviselle liikkujalle tulee eteen monia tallentamisen arvoisia tapahtumia. Jos haluat pitää kätesi vapaina toimintaan ja tallentaa silti matkakokemuksiasi, hanki käyttöösi huippulaatuinen kypäräkamera. Tällainen actionkamera on aina valmiina ikuistamaan tilanteita, jotka haluat muistaa pitkään. Tehokas kypäräkamera tallentaa upeat maisemat ja jännittävät tilanteet. Voit kiinnittää kameran esimerkiksi pyöräilykypärään, laskettelukypärään tai jääpurjehduskypärään. Kamerat ovat loistavia lajeissa, joissa riittää vauhtia. Kaikki eivät koskaan pysty kokemaan samaa kuin sinä, he katsovat mielellään aitoa tunnelmaa erikoislaatuisista harrastuksista. Voit kuitenkin yhtä hyvin tallentaa kypäräkameralla rauhallista iltahetkeä ja leppoisaa nuotion sytyttelyä heille, jotka eivät voi olla retkellä mukana. Sopivan kypäräkameran avulla sinun on mahdollista lähettää äärimmäisiä kokemuksiasi sosiaaliseen mediaan kavereiden ihailtavaksi. Jo muutaman päivän vaelluksella syntyy mielenkiintoinen video- tai kuvapäiväkirja. Muut saavat niistä hyviä vinkkejä omille retkilleen ja voitte vaihtaa kokemuksia netissä. Kokoat klipeistä vaikka aidon realistisen opetusvideon luontoharrastuksista kiinnostuneille. Actionkameran voi tietysti kiinnittää muuallekin kuin kypärään. Niihin on saatavana erilaisia kiinnitysmekanismeja, jotka käyvät monenlaisiin tilanteisiin. Saman kameran voi kiinnittää mm. rintaan rintaremmillä tai päähän otsaremmillä. Näiden kiinnitysten etuna on se, että kun kerran hankit kunnollisen kypäräkameran, hyödyt siitä tulevaisuudessa monella tavalla. Aseta kamerasi pyörän runkoon, veneeseen tai käsivarteesi näillä mukautuvilla lisävarusteilla. Taittovarret ja kiinnitysmekanismit tarjoavat sinulle tilaisuuden käyttää mielikuvitustasi kuvaustilanteissa. Kameroille on saatavana myös vedenpitäviä koteloita, jotka ovat vesitiiviitä kymmenien metrien syvyyteen saakka. Actionkameran ostaminen antaa sinulle yhden innostavan harrastuksen lisää. Pystyt käyttämään laitettasi erittäin monipuolisesti. Kuvaa rauhallinen veneretki tai huikea sukellustapahtuma alusta loppuun omalla huippulaatuisella kypäräkamerallasi. Kypäräkamera huippumerkiltä nyt verkkokaupasta Addnature

Ole valmiina ainutlaatuisiin otoksiin!

Samoillessasi luonnossa voit joskus nähdä harvinaisen linnun. Näköpiiriin saattaa aivan sattumalta osua salaperäinen ilves, joka ei usein ihmisille näyttäydy. Parhaat otokset syntyvät spontaanisti, kaikkea ei voi suunnitella etukäteen. Siksi kypäräkamera on hyvä vaihtoehto ulkoilun harrastajalle ratsastajista mönkijänkuljettajiin. Niiden ominaisuudet ovat kehittyneet palvelemaan monenlaisia kuvaustarpeita. Aktiiviseen ulkokäyttöön valmistetut tuotteet on tehty vahvarunkoisiksi, koska niiden pitää kestää mukana kovassakin menossa. Kypäräkameroiden asennukset ja säädöt pystyy hyvin suorittamaan ulkonakin. Käynnistät laitteesi helposti aina tarvittaessa, vaikka kuvaustilanne tulisikin yllättäen. Näyttö on tarpeeksi suuri, näet siitä kuvaamasi materiaalin vääristymättömänä. Kuvamateriaalin editointi on vaivatonta helppokäyttöisillä ohjelmistoilla ja tulokset puhuvat puolestaan. Käytät kameraasi rohkeisiin huippuotoksiin maalla, vesillä ja ilmassa. Tarjolla on erihintaisia vaihtoehtoja joista valitset omasi käyttötarpeen ja budjettisi mukaan. Actionkamerat tuottavat erittäin terävää videokuvaa ja stillkuvaa. Kameroista löytyy malleista riippuen mm. 1080p HD-videotallennus ja tarkkuuden ja kuvanopeuden säätö. Joissakin tuotteissa on jopa käytännöllinen GPS, barometrinen korkeusmittari ja kiihtyvyysmittari. Jotkut kehittyneet laitteet kommunikoivat wifin avulla älypuhelimesi kanssa. Valmiiksi määritellyt kuvausprofiilit helpottavat ja nopeuttavat erilaisia kuvaustilanteita. Tutustu kypäräkameroiden tuotevalikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa meiltä omasi:

 • Vedenpitävät kypäräkamerat
 • Pitkäkestoisella ladattavalla akulla varustetut kypäräkamerat
 • Wifi-yhteydellä varustetut kypäräkamerat
 • Eri tavoin kiinnitettävät kypäräkamerat

Löydät Addnaturelta laadukkaat kuvaustuotteet ja lisävarusteet!

Tallenna vaikuttavat näkymät ja vaihtuvat vuodenajat kypäräkameralla. Olipa meneillään kanoottiretki tai koskenlasku, pystyt ikuistamaan niiden parhaat palat perhettä ja sukulaisia varten. Jos harrastat kiipeilyä tai laskettelua tarvitset turvalliseen etenemiseen molemmat kädet. Hyödyllisellä kypäräkameralla kuvaat jokaisen hetken myöhempää analyysia varten. Tämä idea toimii myös yksin treenatessa monessa liikuntalajissa. Tutki sivustomme laadukasta valikoimaa ja mieti mikä voisi olla paras kameravaihtoehto sinun käyttöösi. Lähetämme kameran sinulle nopeasti kotiin tutkittavaksi. Innostut lisää sen tasokkaista ominaisuuksista kun näet sen hienoudet lähietäisyydeltä. Voit palauttaa tilaamiasi tuotteita, jos ne eivät olekaan sellaisia kuin halusit.