Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Lapsenkantorinkat

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • oranssi

Hinta

Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
VAUDE Shuttle Aurinko- & sadesuoja, oranssi
VAUDE Shuttle Aurinko- & sadesuoja, oranssi oranssi
VAUDE
Shuttle Aurinko- & sadesuoja, oranssi
OVH € 34,95 € 29,95
- 14 %
ALE
VAUDE Shuttle Pääntuki, harmaa
VAUDE Shuttle Pääntuki, harmaa harmaa
VAUDE
Shuttle Pääntuki, harmaa
OVH € 24,95 € 19,95
- 20 %
ALE

Lapsenkantorinkka mahdollistaa koko perheen retkeilyn

Retkeily ja ulkoilu ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, sillä ihmiset haluavat kulkea luonnossa ja nauttia sekä maisemista että raittiista ilmasta. Luonnossa sielu lepää ja stressi haihtuu, joten on luonnollista, että nykyajan kiireiset ihmiset pyrkivät sinne lataamaan akkujaan. Retkeilyn ei kuitenkaan tarvitse olla vain perheen aikuisten harrastus, sillä oikeanlainen lapsenkantorinkka mahdollistaa myös taaperoikäisten lasten mukana kulkemisen luonnossa ja voit opettaa lapsesi nauttimaan ulkoilmasta jo pienestä pitäen. Lapsenkantorinkka on yhdistelmä kantoreppua ja rinkkaa, sillä sen lisäksi, että saat lapsesi kyytiin, rinkkaan mahtuu myös kohtuullinen määrä tavaraa. Jos sinulla on useita eri ikäisiä lapsia, joista osa vaeltaa jo omin jaloin, voitte nauttia retkeilystä koko perheen voimin pidemmilläkin reissuilla. Verkkokaupastamme löydät useita erikokoisia lapsenkantorinkkavaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan omaan tarkoitukseesi parhaiten soveltuvan mallin.

Valitse sinulle sopiva lapsenkantorinkka

Addnaturen verkkokaupan kattavasta valikoimasta löydät useita erilaisia lapsenkantorinkkoja tunnetuilta reppu- ja rinkkavalmistajilta, kuten Deuter, Osprey, SALEWA, Thule ja VAUDE. Rinkkoja löytyy sekä miehille että naisille ja voit haarukoida itsellesi soveltuvaa vaihtoehtoa valmistajan, hinnan, tilavuuden ja värien mukaisesti. Jos hieman erittelee eri valmistajien lapsenkantorinkkoja, niin Deuterilta löytyy malleja, joissa lapsi matkustaa erittäin mukavasti ja saat rinkkoihin mahtumaan myös muita vaatteita ja tarvikkeita. Rinkkojen tilavuus vaihtelee 12 ja 14 litran välillä ja mallien suositeltu ikähaitari on lähtien 8 kuukaudesta ylöspäin. Näissä malleissa lapsen tulisi pystyä kannattelemaan päätään itsenäisesti. Deuterilta löytyy myös hyviä lisävarusteita, kuten kätevä aurinkokatos suojelemaan lasta helteeltä, pää- ja poskipehmuste, joka estää lapsen pään ylimääräisen heilumisen ja jalkatuet, joiden avulla lapsi saa jalkansa mukavasti ilman, että ne roikkuvat holtittomasti rinkan ulkopuolella. Ospreylta löytyy samankaltaisesti rakennettuja malleja, joissa lapsi istuu suoraan selässäsi ja rinkan taskut on sijoiteltu sivuille ja lapsen taakse, mutta myös enemmän laatikkomaisia malleja, joissa lapsen lisäksi lapsenkantorinkkaan on sijoitettu ainoastaan yksi koko rinkan kokoinen tasku. Näissä Ospreyn malleissa on lisäksi integroidut sadesuojat ja aurinkosuoja lapsesi turvaksi. Sekä Deuterin että Ospreyn malleissa kankaan kyllästäminen on tehty PFC-vapailla kyllästeillä, joten lapsesi ei kärsi haitallisista aineista. Tärkeintä on valita selkääsi sopiva ja lapsellesi parhaiten istuva malli. Ajantasaisimman rinkkavalikoiman ja saatavuuden näet suoraan verkkosivuiltamme.

Koko perheen verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee sekä aikuisia että lapsia, sillä valikoimamme on rakennettu perheiden ehdoilla. Näin voimme mahdollistaa ulkoilun, retkeilyn ja vaelluksen kaikenikäisille ja kokoisille. Lapsenkantorinkkamallistomme lisäksi saat meiltä kattavasti kaikki vaatteet, kuten housut, paidat ja takit. Lisäksi meillä on todella kattava valikoima jalkineita, joten voit varustaa itsesi ja koko muun perheesi tuleville reissuille, kätevästi yhdellä ostoskerralla.