Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Varaston tyhjennys - jopa -80%¹

Reppujen varusteet

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kestävän kehityksen sertifikaatit

 • bluesign APPROVED 1

Tyyppi

 • Juomaletku 1
 • Juomarakkojen ja -putkien puhdistus 1
 • Mela 1
 • Repun järjestely 1
 • Suojaava kansi 2
 • Varaosat 2

Maksimitilavuus in l

l
l

Tuoteperhe

 • Fjällräven Kånken Family 1

Värit

 • harmaa
 • punainen
 • sininen
 • musta
 • oliivi

Hinta

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Osprey Hydraulics Puhdistussarja
Osprey Hydraulics Puhdistussarja
Osprey
Hydraulics Puhdistussarja
OVH € 39,95 € 33,95
- 15 %
ALE
Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 2 Radio, oliivi
Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 2 Radio, oliivi oliivi
Tasmanian Tiger
TT Tac Pouch 2 Radio, oliivi
OVH € 15,95 € 9,95
- 37 %
ALE
Fjällräven Rain Cover 80-100l, sininen
Fjällräven Rain Cover 80-100l, sininen sininen
Fjällräven
Rain Cover 80-100l, sininen
OVH € 49,95 € 36,95
- 26 %
ALE
Platypus Big Zip EVO Juomaletkusarja 2l Pullo
Platypus Big Zip EVO Juomaletkusarja 2l Pullo
Platypus
Big Zip EVO Juomaletkusarja 2l Pullo
OVH € 26,95 € 12,95
- 51 %
ALE
Fjällräven Kånken Mini Olkatyynyt, musta
Fjällräven Kånken Mini Olkatyynyt, musta musta
Fjällräven
Kånken Mini Olkatyynyt, musta
€ 19,95
ALE
National Molding LL Spezial
National Molding LL Spezial
National Molding
LL Spezial
€ 1,95
 • Versiot: 2 kpl
Haglöfs Raincover, punainen
Haglöfs Raincover, punainen punainen
Haglöfs
Raincover, punainen
OVH € 59,90 € 37,95
 • Versiot: LXL
- 36 %
ALE

Reppujen toimivuutta monipuolistavat reppujen varusteet

Retkeilyn ja vaellusten parissa on mukava viettää aikaa, kun retkivarustus on kunnossa. Jokaisen retkeilijän ja vaeltajan tärkeimpiin varusteisiin lukeutuu kunnollisten retki- tai vaelluskenkien lisäksi reppu tai rinkka, jossa retkillä tarvittavat varusteet kulkevat näppärästi mukana. Toimivasta kantovälineestä on suurta hyötyä retkeilyn lisäksi myös kalastus- ja metsästysreissuilla. Pienempikokoinen reppu on useimmiten riittävä ratkaisu lyhyille päivävaelluksille tai retkille, kun taas reitin varrella yövyttäessä tarvitaan jämerämmän kokoisia kantoratkaisuja. Reppua tai rinkkaa hankkiessa onkin tärkeää miettiä, minkä pituisilla retkillä sitä tullaan käyttämään ja mitä kaikkea sen tulisi mahduttaa sisäänsä.

Reppujen ja rinkkojen lisäksi jokaiselle retkeilijälle tai muutoin luonnossa viihtyvälle tarpeellisia tarvikkeita ovat myös erilaiset reppujen varusteet, jotka tekevät kantovälineiden toimivuudesta monipuolisempaa. Esimerkiksi oman repun tai rinkan optimaalisesti peittävä, kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva sadesuoja on tervetullut apulainen Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Tämän päivän tekniset, reppujen ja rinkkojen muotoiluun optimaalisesti sopivat sadesuojat on varustettu huomattavan suurilla vesipilariarvoilla, joten ne pystyvät selviytymään kovemmistakin sateista pitäen repun tai rinkan sisällön miellyttävän kuivana.

Reppujen varusteet – lisää esimerkkejä tarpeellisista varusteista

Muihin tarpeellisiin repputarvikkeisiin lukeutuvat muun muassa erilaiset vyötäröhihnoihin kiinni napsautettavat soljet, jotka voivat kaivata joskus uusintaa, etenkin jos reppu tai rinkka tuppaa olemaan kovalla käytöllä. Nailonpaikat puolestaan ovat näppäriä apulaisia, jos reppuun tulee reikä luonnon helmassa. Paikkapakkaus ei paina juuri mitään ja kulkee kätevästi mukana vaikkapa repun sivutaskussa pahan päivän varalta. Hajunpoistajat taas tarjoavat retkikengille miellyttävän raikastuksen joko retken päätteeksi tai vaellusreitin varrella ennen seuraavaa retkipäivää.

Reppujen varusteet pitävät sisällään myös erilaiset pakkauslaukut, joihin on kätevä pakata mukana kuljetettavat pienikokoiset retkitarvikkeet. Pakkauslaukut pitävät repun siistissä järjestyksessä ja auttavat löytämään pienimmätkin tarvikkeet käden käänteessä oikeilta paikoiltaan. Useissa pakkauslaukuissa on kätevät hihnat, joiden avulla ne voidaan kiinnittää halutessa repun tai rinkan ulkopuolelle, jolloin ne säästävät tehokkaasti kantovälineen sisätilaa.

Addnaturelta löydät kaikki edellä mainitut reppujen varusteet, kuten myös monia muita retkireiteillä tarpeellisia tarvikkeita. Katso kerralla läpi koko reppuvarusteiden valikoimamme löytääksesi omilla retkilläsi parhain päin palvelevat tarvikkeet, joita tarjoamme muun muassa tuotemerkeiltä CAMPZ, deuter, Fjällräven ja Osprey. Kutakin tuotekuvaa napauttamalla saat esille tarkemman tuotekuvauksen ja tekniset tiedot, jotka auttavat sinua ostopäätöksen tekemisessä.

Laadukkaat varusteet retkillesi tarjoava verkkokauppa

Kun olet valinnut ostoskoriisi tarvitsemasi reppuvarusteet, katso samalla läpi myös Addnaturen valikoimasta löytyvät laadukkaat makuupussit ja patjat, jotka tekevät pidempikestoisten retkiesi unista syviä ja makoisia. Tai jos telttasi kaipaa uusintaa, verkkokaupastamme hankit myös teltat erinomaisen kattavasta tarjonnasta, olipa etsinnässä minkä tahansa kokoinen tunneliteltta, kupoliteltta tai harjateltta. Tutustu nyt monipuoliseen valikoimaamme, tee tilaus ja pääset pian nauttimaan onnistuneista retkistä luonnon helmassa!