Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

Lapiot

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Lapio toimii monessa tilanteessa

Lapio on monipuolinen ja hyödyllinen apuväline talven hangilla liikuttaessa. Kätevästi ja kevysti mukana kulkeva lapio voi auttaa tiukan paikan tullen esimerkiksi lumivyöryn jälkeen tai yllättävien lumiesteiden kohdalla. Keveys ja kokoon laitettavuus ovat merkittäviä ominaisuuksia.
Osta kätevä lapio retkeilyyn tai vaellukseen nettikaupasta Addnature!

Kevyt, kestävä ja kulkee mukana

Valikoimistamme löydät lapiot, joissa on lukuisia hyviä ominaisuuksia. Lapio kulkee helposti esimerkiksi reppuun kiinnitettynä tai sisään pakattuna, kun sen voi taittaa kokoon tai varren voi irroittaa. Lapiot on suunniteltu niin, että ne ovat kestäviä ja keveitä, jotta ne on vaivaton ottaa mukaan. Valmistuksessa käytetyt materiaalit vaihtelevat. Esimerkiksi teräosissa on voitu käyttää terästä tai alumiinia. Hyvällä lapiolla terä rikkoo kovemmamnkin hangen eikä jätä pulaan.

Pika-apu yllättäviin tilanteisiin

Erityisen tärkeä varuste lapio on lasketeltaessa lumivyöryriskin alueilla. Mikäli lumivyöry sattuu kohdalle ja kaveri jää lumen alle, on tärkeää, että varusteisiin kuuluu kunnollinen, mieluiten kestävästä materiaalista valmistettu lapio. Valikoimistamme löydät useita lumivyörylapiovaihtoehtoja.

Toisissa tilanteissa erittäin kevyt ja pieni lapio voi tulla tarpeeseen, esimerkiksi silloin haluat jättää mahdollisimman vähän jälkeä luontoon. Tähän tarkoitukseen juurikin suunniteltu lapio on Sea to Summitin suunnittelema Pocket Trowel lapio, joka painaa vain alle 90 grammaa ja siihen kuuluu muun muassa säilytysosa vaikkapa vessapaperia varten.

Turvalliset vaihtoehdot kattavasta valikoimasta

On hyvä varautua yllättäviin tilanteisiin lajissa kuin lajissa. Lapio on hyvä osa turvallisuusvälineitäsi. Valitse valikoimistamme lapio asiantuntevilta valmistajilta. Toimivan tuotteen voit valita esimerkiksi valmistajilta kuten Salewa, Arva, Pieps ja Sea to Summit.