Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

VAUDE Puck 10 Selkäreppu Lapset, vihreä

ID: 1330630

OVH € 52,95
€ 45,95
- 13 %
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

  • One Size
  • Valitse Koko
    One Size loppuunmyyty verkossa
Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.

Kuvaus

VAUDE Puck 10 Selkäreppu Lapset, vihreä (apple)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Puck 10 -lasten reppu on suunniteltu täysin uudelleen, ja nykyinen versio on mukautettu entistä paremmin nuorten tarpeisiin. Siinä on vedenpitävä lattia, joten voit laskea sen minne tahansa, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että varusteesi kastuvat. Sen lapsiystävällinen jousitusjärjestelmä, jossa on säädettävä rintaremmi, takaa mukavan kyydin. Mukana on suojus sadekuuroja varten, kaksi tilavaa verkkotaskuista ulkotaskua, kevyesti pehmustettu istuinmatto, heijastavat painatukset ja kansiosasto, jossa on tilaa nenäliinoille ja muille pienille tavaroille. VAUDE on lisännyt Puck 10 -pakkaukseen suurennuslasin, joka tyydyttää lasten löytöretkeilyä: Pienet aarteet ja muut matkan varrella löytyvät tavarat voidaan kiinnittää repun varusteluenkkiin. Tämä tekee Puck 10:stä todellisen monitoimilaitteen metsäpäiväkotiin, vaelluslomalle ja lapsesi ensimmäisiin seikkailuihin vuoristossa. Tämä reppu on valmistettu kierrätysmateriaalista, ja sen valmistuksessa on käytetty Eco Finish -materiaalia, joka on ympäristöystävällinen vettähylkivä materiaali ilman fluorihiilivetyjä (PFC). VAUDE Green Shape -merkki tarkoittaa ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä ja bluesign-sertifioiduista materiaaleista.

Eco Finish
VAUDE-tuotteet, joissa on Eco Finish, ovat ympäristöystävällisiä ja vettähylkiviä ilman fluorihiilivetyjä (PFC). PFC-yhdisteet kuuluvat kemiallisiin yhdisteisiin, joita käytetään monissa ulkoilutuotteissa päällyskankaan kyllästämiseen. Niitä on arvosteltu siitä, että ne eivät ole hajoavia, kertyvät elimistöön ja niiden epäillään olevan haitallisia terveydelle. VAUDE on selkeästi sitoutunut olemaan käyttämättä PFC:tä lainkaan.

Vihreä muoto
Green Shape on VAUDE-hyväksyntämerkki tuotteille, jotka on valmistettu erityisen ympäristöystävällisesti. Tähän sisältyy koko tuotantosykli kehityksestä ja tuotannosta ylläpitoon ja käytettävyyteen käytön jälkeen. Kriteerit ovat tiukat. Tuotteiden on koostuttava joko vähintään 90-prosenttisesti luonnonmukaisesti kasvatetusta puuvillasta, kierrätysmateriaaleista tai Tencel-puukuidusta. Lisäksi ne on värjätty ympäristöystävällisellä VAUDE eColour -värjäysmenetelmällä tai niiden on täytettävä maailman tiukin tekstiilien ympäristöstandardi Bluesign. VAUDEn tavoitteena on ihmisen ja luonnon parhaaksi.

Fair Wear -säätiö
VAUDE on sitoutunut hyviin työoloihin ja oikeudenmukaiseen palkkaan kaikille ja on Fair Wear Foundationin (FWF) jäsen. Näin Vaude sitoutuu jatkuvasti parantamaan työoloja kaikissa tuotantolaitoksissa. Nämä tarkistetaan säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut FWF:n jäsenenä korkeimman aseman, Leader-aseman.

Näytä kaikki mallit VAUDE Family sarjasta

Lisäominaisuudet

bluesign PRODUCT

bluesign PRODUCT tarkoittaa tekstiilituotannon sertifiointia, joka varmistaa, ettei tuotantoprosessissa ole käytetty vaarallisia kemikaaleja. Sertifikaatti on todistus siitä, että vähintään 90 % tekstiileistä ja 30 % muista tuotteen valmistukseen käytetyistä materiaaleista täyttävät bluesignin erittäin tiukat vaatimukset.

PFC-vapaa kyllästys

Tuote on käsitelty fluorihiilivapaalla DWR-kyllästeellä (DWR= durable water repellent), joka muodostaa kestävän öljyä, rasvaa, likaa ja vettä hylkivän pintakerroksen.

Green Button

Grüner Knopf (Green Button) on saksalainen tekstiilejä koskeva sertifiointi, jossa sekä tuote että tuotemerkki arvioidaan ympäristö- ja sosiaalisten vaatimusten osalta. Vaatimuksia ovat esim. vaarallisten kemikaalien käyttökielto, ilmansaateiden valvonta, maksettu vähimmäispalkka ja turvalliset työolot.

Tiedot lyhyesti

Repun paino
Repun paino
410,00 g
Sisältyy toimitukseen.
Sisältyy toimitukseen.
Kyllä

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Lifestyle/ulkoilu, Urheilumuoti
Sukupuoli
Lapset
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
Päiväreppu
Käyttötarkoitus:
vapaa-aika
Selkäjärjestelmän tyyppi:
selkäpehmuste
Mitat
Mitat (K x L x S):
38 x 25 x 19 cm
Tilavuus
Repun tilavuus:
10,00 l
Materiaali
Materiaalikuvaus:
Main fabric: 100 % polyester / Bottom: 100 % polyester / lining: 100 % polyamide / rain cover: 100 % polyamide
Erikoisominaisuudet:
PFC-vapaa pinnoite (Durable Water Repellent)
Pinnoite:
PU
Kestävyysmerkintä
Kestävän kehityksen sertifikaatit:
bluesign PRODUCT, Green Button
Sadesuoja
Sisältyy toimitukseen.:
Kyllä
Hihna
Rintaremmi:
säätömahdollisuus
Lannevyö:
Kyllä
Rintavyö:
Kyllä
Taskut ja lokerot
Sisätaskua:
Vetoketjullinen lokero kannessa
Ulkotaskua:
2 verkkotaskuista ulkotaskua
Paino
Repun paino:
410,00 g
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
1330630
EAN
4062218108134

Video

Asiakkaiden mielipiteet

5.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
1
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
VAUDE Puck 10 Selkäreppu Lapset, vihreä vihreä
F.
Oikein hyvä
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Kompakti, helppo kuljettaa!
09.09.2021