Pyöräkauppa netissä
KesäALE | Kaikki irti kesästä - runsaasti helteisiä tarjouksia!

VDO

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Värit

  • punainen
  • valkoinen
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
VDO
VDO
Pyörätietokonevalmistaja VDO perustettiin 1999 Cycle Parts GmbH:na ja samana vuonna yritys integroitiin VDO:n pyörätietokonesektoriin. Saksalainen VDO tuottaa ajotietokoneita useampaan kuin 50 maahan. Suositut pienet laitteet ovat täynnä pieniä teknisiä yksityiskohtia, tehden modernista ajotietokoneesta helppokäyttöisen.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
VDO Plus Brake Light RED Takavalo
VDO
Plus Brake Light RED Takavalo
€ 22,95
VDO Plus Brake Light RED Takavalo
VDO Plus Light M60 Etuvalo
VDO
Plus Light M60 Etuvalo
€ 49,95
VDO Plus Light M60 Etuvalo
VDO lähetinpidike M1 / M2 / M3 / M4
VDO
lähetinpidike M1 / M2 / M3 / M4
€ 4,95
VDO lähetinpidike M1 / M2 / M3 / M4
VDO Cadence Kit M5 / M6 sis. magneetin
VDO
Cadence Kit M5 / M6 sis. magneetin
€ 27,95
VDO Cadence Kit M5 / M6 sis. magneetin
VDO M6.1 Latausasema
VDO
M6.1 Latausasema
€ 21,95 € 19,95
VDO M6.1 Latausasema

VDO:n tietokoneiden avulla nostat pyöräilysi uudelle tasolle

VDO on jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan niittänyt mainetta pyöräilypiireissä monipuolisten ja helppokäyttöisten pyörätietokoneidensa ansiosta. Saksalaisen firman pienet ja näppärät laitteet on ensinnäkin pakattu täyteen ominaisuuksia, jotka antavat pyöräilijälle tietoa suorituksesta, olipa kyseessä sitten vapaapäivän rento pyöräretki tai valmistautuminen vaikkapa totiseen kilpailuun! Datan keräämisestä on monia hyötyjä etenkin tavoitteellisemmalle pyöräilijälle: monitorointi helpottaa kehityksen seuraamista sekä omien heikkouksien ja vahvuuksien tunnistamista. Pyöräretkien tiedoista voi kuitenkin olla myös paljon iloa jokaiselle ”sunnuntaipyöräilijälle”, sillä pyörämatkojen tietojen tallentaminen voi tuoda onnistumisen kokemuksia sekä parhaillaan motivoida liikkumaan aikaisempaa enemmän.

Luotettavaa ja mielenkiintoista dataa pyörämatkoistasi

Mallista riippuen VDO:n ajotietokoneiden ominaisuudet vaihtelevat, mutta perusominaisuuksia niissä ovat esimerkiksi päivän kilometrit, kokonaiskilometrit, tämänhetkinen nopeus sekä ajoaika. Edistyneemmät mallit kertovat myös tietoja keskinopeudesta, nousuista ja korkeudesta, sekä mahdollistavat tietojen vertailun. Tärkeintä tämän päivän ajotietokoneessa on tietenkin tarkkuus ja helppokäyttöisyys, ja juuri näistä syistä VDO:n tuotteet ovatkin erityisen suosittuja. Innovatiivisuus on lisäksi pitänyt merkin suosituimpien brändien joukossa, ja jopa jo 50 maan laajuinen markkina-alue toimii todisteena hyvin toimivista tuotteista sekä luotettavasta metriikasta. Tuhannet ja taas tuhannet tyytyväiset asiakkaat ympäri maailman eivät toki voikaan olla väärässä.

Mallista riippumatta VDO:n pyörätietokoneet on helppo asentaa paikalleen niiden säädettävien kiinnikkeiden ansiosta. Voit siis käyttää näitä näppäriä tuotteita helposti, olipa allasi sitten lähes minkälainen pyörä tahansa. Löydät VDO:n valikoimasta löydät myös tarvikkeita tietokoneiden kiinnittämiseen, ja niiden avulla varmistat, että saat tuotteista parhaan mahdollisimman hyödyn irti! Oikeanlaisella, huolellisella asentamisella varmistat myös maksimaalisen käyttöiän näille tuotteille.

Kaikki varusteet pyöräilyyn kätevästi yhdestä osoitteesta

Palatko jo halusta päästä pyöräilemään ja mittaamaan suorituksiasi entistä paremmin? VDO:n näppärien ja luotettavien pyörätietokoneiden lisäksi löydät Addnaturen valikoimasta kaiken muunkin tarpeellisen pyöräilyharrastukseen. 30 päivän avokaupan sekä ilmaisten palautusten ansiosta mahdolliset hutiostokset on helppo korjata. Me kuitenkin uskomme, että erinomaisen tuotevalikoiman sekä yksityiskohtaisten tuotekuvausten ja -kuvien ansiosta löydät verkkokaupastamme uudet suosikkivarusteesi!