Pyöräkauppa netissä
Perheretket | Kesän yhteistä laatuaikaa

Vivobarefoot

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Kengän koko

 • 39
 • 40
 • 41
 • 44
 • 45
 • 46

Valmistaja

Värit

 • harmaa
 • ruskea
 • valkoinen
 • musta

Hinta

Asiakaspalaute

 • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Vivobarefoot - Luonnon askelin
Mikään ei ole rentouttavampaa kuin paljain jaloin kävely. Vivobarefootin ansiosta voit kokea tunteen kävellessä kaikenlaisilla alustoilla. Litteä, joustava ja läpäisemätön pohja tarjoaa erittäin lähelle paljain jaloin kävelyn tunnetta. Olet sitten sporttaamassa tai kauppareissulla, nämä minimalistiset kengät mahdollistavat luonnollisen liikken vapauden.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Vivobarefoot Primus Knit Kengät Naiset, musta musta
Vivobarefoot
Primus Knit Kengät Naiset, musta
€ 149,95 € 92,95
- 38 %
 • Versiot: EU 41
Vivobarefoot Primus Knit Kengät Naiset, musta
Vivobarefoot Ra II Nahkaiset Varsikengät Miehet, musta musta
Vivobarefoot
Ra II Nahkaiset Varsikengät Miehet, musta
€ 129,95 € 112,95
- 13 %
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 45EU 46
Vivobarefoot Ra II Nahkaiset Varsikengät Miehet, musta
Vivobarefoot Addis Shoes Men, ruskea ruskea
Vivobarefoot
Addis Shoes Men, ruskea
€ 119,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 44
Vivobarefoot Addis Shoes Men, ruskea
Vivobarefoot Atani Sandals Women, musta musta
Vivobarefoot
Atani Sandals Women, musta
€ 94,95 € 70,95
- 25 %
 • Versiot: EU 41
Vivobarefoot Atani Sandals Women, musta
Vivobarefoot Geo Court Sneakers Women, harmaa harmaa
Vivobarefoot
Geo Court Sneakers Women, harmaa
€ 149,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 40
Vivobarefoot Geo Court Sneakers Women, harmaa
Vivobarefoot Geo Court Shoes Men, valkoinen valkoinen
Vivobarefoot
Geo Court Shoes Men, valkoinen
€ 149,95 € 93,95
- 37 %
 • Versiot: EU 46
Vivobarefoot Geo Court Shoes Men, valkoinen
Vivobarefoot Geo Court Shoes Women, valkoinen valkoinen
Vivobarefoot
Geo Court Shoes Women, valkoinen
€ 149,95
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 39
Vivobarefoot Geo Court Shoes Women, valkoinen

Vivobarefoot - paljasjalkakengät esi-isien askelten seuraajille

Vivobarefoot kengät on suunniteltu erityisesti heille, jotka eivät haluaisi käyttää kenkiä ollenkaan! Paljasjalkakengät suunnitellaan nimittäin niin, että askellus pysyisi niillä mahdollisimman luonnollisena. Kenkien ideana on, että jalkasi saavat hieman suojaa esimerkiksi teräviltä kiviltä, mutta jalkalihaksesi joutuvat kuitenkin tekemään töitä, aivan kuin kävelisit ilman kenkiä. Vivobarefoot paljasjalkakengät mahdollistavat siis luonnossa kävelemisen esi-isiemme tavoin, toisin sanoen heidän jalanjäljissään! Tämän innovatiivisen merkin tavoitteena on antaa jalkojemme tehdä sen, mitä ne tekevät kaikkein parhaiten, eli viedä meidät turvallisesti paikasta toiseen. Valikoimasta löytyvät myös erityismallit kuten Vivobarefoot Primus Trail ja Vivobarefoot Primus Swimrun -kengät, jotka on tarkoitettu polkujuoksuun sekä uintijuoksuun. Tutustu paljasjalkakenkien upeaan valikoimaan ja aloita uusi, upea seikkailu – paljain jaloin!

Paljasjalkakengät haastavat ja kehittävät jalkasi lihaksia

Tiesitkö, että jalkapohjassasi on yhtä paljon hermopäätteitä kuin kämmenessäsi? Ei siis ihme, jos jalkasi tuntuvat puutuneilta ja kaipaavat venyttelyä, kun ne ovat olleet painavissa, puristavissa ja tuetuissa kengissä koko päivän. Tästä johtuen Vivobarefoot on kehittänyt erittäin ohuen kengän, joka rajoittamisen sijaan antaa jalkasi liikkua luonnollisesti. Tai no, oikeastaan Vivobarefoot ei valmista kenkiä, ei ainakaan perinteisessä mielessä, sillä niissähän ei ole korkoa eikä pehmusteita tai monia muita kengän tunnusmerkkejä ollenkaan! Jalkineiden ohuen pohjan ansioista jalkapohjasi pienet lihakset tuntevat maaston muodot erinomaisesti. Aluksi paljasjalkakengät saattavat tuntua varsin omituisilta ja käveleminen niissä vaikealta, mutta hetken jälkeen huomaat, kuinka luonnollisesti jalkasi reagoivat maaston epätasaisuuksiin. Ihmisen jalat ja jalkapohjat on suunniteltu kestämään kävelemistä ja hyppimistä ilman ylimääräistä suojaa, ja Vivobarefoot kenkien avulla voit liikkua asteen verran luonnollisemmin.

Vivobaretfoot Primus Trail -kengät ovat tämän laadukkaan ja hommaansa vihkiytyneen merkin valmistamat, kaikkein virtaviivaisimmat polkujuoksuun tarkoitetut kengät. Kenkien hengittävä materiaali hylkii vettä ja niiden muotoilu tukee samalla nilkkaa. Pohja puolestaan on suunniteltu erityisesti haastavia, mutaisia reittejä silmällä pitäen, ja lisäksi pohjassa on vieläpä erinomainen pito. Ohuudestaan ja joustavuudestaan huolimatta pohja suojaa jalkoja hyvin esimerkiksi teräviltä kiviltä. Kuten kaikki muutkin Vivobarefoot juoksukengät, myöskin trail-mallit mahdollistavat laajan liikkuvuuden jaloillesi. Vivobarefoot Primus Swimrun -kengät on suunniteltu etenkin swimruniin eli uintijuoksuun. Kenkien suunnittelussa on otettu huomioon lajille tärkeitä asioita kuten erinomainen pito ja istuvuus, myös kengän ollessa märkä.

Kaikki paljasjalkaiselle metsäretkelle kätevästi yhdestä osoitteesta

Oletko valmis uuteen, haastavaan seikkailuun paljoin jaloin? Vivobarefootin korkealaatuisesta ja suositusta mallistosta löydät varmasti myös sinun tarpeisiisi sopivat paljasjalkakengät! Addnaturen valikoimasta voit tilata uudet juoksukenkäsi ja muut varusteet huoletta – 30 päivän avokaupan ansiosta sinulla on kuukausi aikaa varmistua siitä, että olet tyytyväinen ostokseesi! Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan oikeat tuotteet. Anna meidän auttaa sinua nauttimaan luonnosta ja ulkoilusta!