Addnature.fi: Kaikki retkeilyyn ja ulkoiluun verkosta
Väliaikaisesti suljettu - Rakennamme uutta sinulle! Avajaiset 15 maaliskuuta monilla jännittävillä tarjouksilla!

X-Bionic

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

Koko

  • XL

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Suurin alennus
X-Bionic The Trick G2 Juoksushortsit Naiset, musta
X-Bionic The Trick G2 Juoksushortsit Naiset, musta musta
X-Bionic
The Trick G2 Juoksushortsit Naiset, musta
OVH € 119,95 € 59,95
  • Versiot: XL
- 50 %
ALE
X-Bionic Twyce G2 Juoksushortsit Naiset, harmaa
X-Bionic Twyce G2 Juoksushortsit Naiset, harmaa harmaa
X-Bionic
Twyce G2 Juoksushortsit Naiset, harmaa
OVH € 149,95 € 78,95
  • Versiot: XL
- 47 %
ALE

X-Bionic päivittää urheiluvaatteesi 2000-luvulle

Kuten teknisestä nimestäkin voi päätellä, X-Bionic ratsastaa varustekehityksen viimeisimpien ja nerokkaimpien innovaatioiden korkeimmalla aallonharjalla. Firman idea lähti alun perin liikkeelle siitä yksinkertaisesta oivalluksesta, että vaikka esimerkiksi autot ja urheiluvälineet ovatkin kehittyneet vuosikymmenten saatossa hyvin huimasti, urheiluvaatteet valmistetaan usein edelleenkin siitä samasta puuvillasta, jota käytettiin jo vuosisata sitten. Miksei siis urheilijoidenkin suorituskykyä voisi parantaa paremmalla teknologialla, entistä innovatiivisemmilla tuotteilla, ja mahdollisimman nykyaikaisilla ratkaisuilla? Tuloksena tästä ajattelutavasta saatiin X-Bionic, joka on valikoima korkealaatuisia, funktionaalisia ja suorituksia parantavia varusteita.

Varusteet täynnä innovatiivisia keksintöjä

Jo X-Bionicin vaatteiden ulkonäöstä pysyy arvata, että firman keskiössä ovat erilaiset innovatiiviset teknologiat, ja merkki onkin nimetty innovatiivisimmaksi brändiksi jo kymmenenä vuotena. Joissain X-Bionicin vaatemalleissa on esimerkiksi käytetty edistyksellistä kompressiotekniikkaa, jonka on osoitettu parantavan suorituskykyä ja nopeuttavan palautumista. Tämä perustuu siihen, että oikeassa kohdassa sijaitsevat kompressiomateriaalit lisäävät verenkiertoa. Kompressioteknologiat ovatkin eritysesti huippu-urheilijoiden suosiossa. Kompressio sopii kuitenkin hyvin myös tavalliselle lenkkeilijälle – tulet yllättymään, millaisen eron kompressio saa aikaan urheillessa!

X-Bionicilta löydät lisäksi esimerkiksi malliston ultrakevyitä juoksuvaatteita, jotka ovat erittäin miellyttävät päällä. Keveyttä ei kuitenkaan ole saavutettu tinkimällä funktionaalisuudesta, vaan myös nämä ultrakevyen malliston varusteet muun muassa siirtävät tehokkaasti hikeä pois iholta! Ne sopivat myös erinomaisesti kerrospukeutumiseen ja täten käytettäväksi myös viileämmällä säällä. Täällä pohjoisessa erityisen kätevä teknologia on lisäksi esimerkiksi ISO-Pads -materiaali, joka suojaa kehoa tehokkaasti kylmältä. Tätä innovaatiota käytetään esimerkiksi joissain X-Bionicin juoksuhousuissa. ISO-Pads -teknologian avulla lämpöä haihtuu iholtasi vähemmän, ja olo pysyy lämpimämpänä kuin tavallisissa juoksuhousuissa.

Vaikka pääosaa näytteleekin huippuluokan materiaalit ja kehittyneet teknologiat, on X-Bionicin vaatteissa tietenkin kiinnitetty huomiota myös esimerkiksi muotoiluun. Vaatteet ovat erittäin urheilullisen näköisiä, mikä jo itsessään antaa energiaa liikkumiseen! Niissä on otettu huomioon tietenkin myös istuvuus: optimaalinen liikkuvuus on taattu huolellisella suunnittelulla ja kekseliäillä leikkauksilla, joiden ansiosta vaatteet eivät rajoita lainkaan käyttäjänsä liikeratoja. Ja tietysti X-Bionicin vaatteet ovat myös käytännöllisiä näppärine pikku taskuineen ja esimerkiksi heijastavine pintoineen, jotka ovat todella tarpeellisia etenkin talviaikaan täällä pohjoisessa. Kaikki tämä yhdessä alan edistyksellisimpien teknologioiden kanssa – tästä kaikesta on fiksut ja innovatiiviset X-Bionicin vaatteet tehty.

Huippuluokan varusteet arjen monipuoliseen ulkoiluun

X-Bionicin suorituskykyiset vaatteet on suunniteltu etenkin kovaan käyttöön ja vaativiin suorituksiin, mutta niistä voi ehdottomasti olla hyötyä myös harrastelijalle. Jos siis etsit pientä buustia lenkkipolulle tai talviurheiluun, olet löytänyt oikean merkin! Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat varusteet.